Společnost Sumitomo dokončila akvizici firmy Edgen Group Inc.

Datum: 21.11.2013
New York/Baton Rouge (Louisiana) 21. listopadu (PROTEXT/BusinessWire) - Společnosti Sumitomo Corporation ("SC") a Sumitomo Corporation of America ("SCOA"), společně "Sumitomo", dnes oznámily, že uzavřely akvizici firmy Edgen Group Inc. ("Edgen Group"),...
New York/Baton Rouge (Louisiana) 21. listopadu (PROTEXT/BusinessWire) - Společnosti Sumitomo Corporation ("SC") a Sumitomo Corporation of America ("SCOA"), společně "Sumitomo", dnes oznámily, že uzavřely akvizici firmy Edgen Group Inc. ("Edgen Group"), a to za 12,00 dolarů za akcii. Dan O'Leary, prezident a generální ředitel Edgen Group bude i nadále řídit strategické růstové iniciativy společnosti. O'Leary uvedl: "Tato transakce nám dává možnost vyhovět v ještě větším měřítku rostoucím potřebám a složitým požadavkům při zadávání veřejných zakázek pro globální odvětví energetické infrastruktury. Těšíme se na využití hodnoty nového partnerství ve prospěch našich zákazníků po celém světě." "Edgen Group je přední firmou v dodávkách ocelových produktů ve všech sektorech trhu s ropou a zemním plynem ve Spojených státech. Její akvizicí získáváme širší globální distribuční platformu, zkušené pracovníky, zařízení a rozšířenou specializovanou nabídku produktů z oceli. To nám umožní pokračovat v růstu a podporovat rozvoj naší globální energetické infrastruktury," řekl Kazuhiro Takeuchi, prezident a generální ředitel společnosti SCOA a generální ředitel společnosti SC pro Severní a Jižní Ameriku. O společnosti Sumitomo Sumitomo Corporation je přední globální obchodní společnost se 116 pobočkami v 65 zemích a 24 pobočkami v Japonsku. Celá společnost Sumitomo Corporation Group zahrnuje téměř 800 společností a více než 70 000 zaměstnanců. Podnikání Sumitomo Corporation se neustále rozšiřuje o nejrůznější produkty a služby. Jejími hlavními obchodními jednotkami jsou Kovové produkty, Dopravní a stavební systémy, Životní prostředí a infrastruktura, Média, Sítě, Zboží a služby související se životní stylem, Nerostné zdroje, Energetika a Chemie a elektronika. Další informace najdete na stránkách www.sumitomocorp.co.jp/english/ O společnosti Edgen Group Edgen Group je přední světový distributor specializovaných výrobků a služeb pro odvětví energetiky a pro trhy průmyslové infrastruktury, včetně ocelových trubek, ventilů, zušlechtěných a vysoce užitkových těžkých panelů a souvisejících výrobků. Působí pod dvěma obchodními značkami: Edgen Murray a Bourland & Leverich. Společnost Edgen Group má sídlo v Baton Rouge v Louisianě a více než 35 poboček v 18 zemích po celém světě. Další informace najdete na stránkách www.edgengroup.com. Kontakty Sumitomo Jewelle Yamada, 212-207-0574 Mobil: 646-584-9556 jewelle-k.yamada@sumitomocorp.com nebo Vanessa Goldschneider, 212-207-0567 vanessa.goldschneider@sumitomocorp.com Zdroj: Edgen Group Inc. a Sumitomo Tuto tiskovou zprávu najdete online na adrese: http://www.businesswire.com/news/home/20131120006118/en Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.