Dezinfekční robot OTSAW UV-C LED úspěšně zlikvidoval první vzorky s živým koronavirem

Datum: 25.08.2020
Singapur 25. srpna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Firma OTSAW sestrojila prvního dezinfekčního robota na světě na lidský koronavirus, který byl úspěšně otestován v laboratoři a využívá patentovanou technologii O-RX s UV lampou typu C (UV-C LED). Účinnost tohoto robota byla otestována...
Singapur 25. srpna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Firma OTSAW sestrojila prvního dezinfekčního robota na světě na lidský koronavirus, který byl úspěšně otestován v laboratoři a využívá patentovanou technologii O-RX s UV lampou typu C (UV-C LED). Účinnost tohoto robota byla otestována v laboratoři na vzorcích s vysokou koncentrací lidského koronaviru, které byly do laboratoří dopraveny ze Spojených států amerických. Výsledky testů byly právě zveřejněny. Na základě výsledků testů, které organizace A*STAR dokončila 21. srpna, byla prokázána 99,9% účinnost dezinfekce do 5 minut, přičemž robot OTSAW O-RX pracoval na vzdálenost až 2,5 m. Díky těmto výsledkům překonala dezinfekční účinnost robota OTSAW O-RX konkurenční dezinfekční roboty, které zatím nebyly laboratorně testovány. Na celém návrhu, vývoji, přípravě projektu i na zajištění samotné výroby dezinfekčního robota se podílel výhradně náš tým v Singapuru. Výdrž baterií je pět hodin a díky UV LED lampám je tento dezinfekční robot také ekologicky šetrný a dokáže za hodinu vydezinfikovat prostor o výměře až 371,8 metru čtverečního. Společnost OTSAW je jedničkou v oblasti dezinfekčních technologií. Roboti musí být schopni pracovat a fungovat předvídatelným způsobem. Proto je nutné při nákupu dezinfekčních robotů vyžádat si výsledky laboratorních zkoušek. Díky laboratorním výsledkům, které potvrzují účinnost našich technologií, tak zákazníci získávají jistotu, že dostanou zařízení, které světu v těchto těžkých dobách pomůže.
Získat vzorky se živým virem bylo velmi obtížné, protože všechny tyto vzorky jsou přednostně určeny pro vývoj vakcíny. Společnost OTSAW se domnívá, že jedinou cestou, jak prokázat účinnost a spolehlivost dezinfekčního robota OTSAW O-RX, je pečlivé, vědecky ověřené testování. Ling Tching Ming, generální ředitel a zakladatel firmy OTSAW, řekl: „Svět se velmi změnil a musíme se do budoucna připravit i na další společenské a ekonomické změny. Firma OTSAW a naše technologie O-RX jsou součástí tohoto nového světa a společnými silami musíme proti tomuto viru zakročit." Firma OTSAW je globálním průkopníkem v oblasti pokročilých robotických technologií a dodává zařízení nové generace s umělou inteligencí pro zdravotnictví, bezpečnostní sektor i přepravní průmysl, který zvyšují bezpečnost a produktivitu práce a zlepšují náš každodenní život. Další informace najdete na webové stránce http://www.otsaw.com. Kontaktní osoba pro dotazy médií: Cecilia Yap , PR@otsaw.com, +65 9380 4067. Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1243202/OTSAW_White_Logo.jpg Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1243204/o_rx_landscape__1.jpg
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.