Xinhua Silk Road: Čínská společnost Haier získala na veletrhu CES technologické ocenění za chladničku Casarte IoT

Datum: 09.01.2020
Las Vegas 9. ledna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Významná čínská značka domácích spotřebičů Haier získala v rámci veletrhu spotřebitelské elektroniky (CES) technologické inovační ocenění za svou ledničku Casarte IoT. Chladnička Casarte IoT, vybavená vyspělou konzervační...
Las Vegas 9. ledna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Významná čínská značka domácích spotřebičů Haier získala v rámci veletrhu spotřebitelské elektroniky (CES) technologické inovační ocenění za svou ledničku Casarte IoT. Chladnička Casarte IoT, vybavená vyspělou konzervační technologií, není jen chladnička, ale i rodinná zdravotní poradkyně. Na základě chuti a stravovacích preferencí dokáže chladnička značky Haier doporučit týdenní plán stravování a vytvořit vlastní recepty pro rodinu. Chladnička Casarte IoT je pouze jedním z úspěchů, kterých společnost Haier dosáhla při realizaci své strategie inteligentních domácností zaměřené na tvorbu technologií využívajících internet věcí (IoT) v oblasti oblečení, jídla, bydlení a zábavy. Společnost Haier nyní propaguje hlubokou integraci odvětví domácích spotřebičů s novými technologiemi, jako jsou 5G a IoT. Haier Smart Home se věnuje nabídce inteligentních služeb pro obývací pokoje, kuchyně, ložnice, koupelny a balkony. Řešení společnosti Haier pro inteligentní domácnosti pomohla uživatelům zvýšit kvalitu života. Například prostřednictvím kontroly potravin přes velkou obrazovku chladničky. Když se blíží datum minimální trvanlivosti potravin, uživatelé dostanou upozornění, že je třeba je zkonzumovat nebo odstranit, aby se předešlo plýtvání a zkažení jídla. Díky metodě zaměřené na zkušenosti uživatelů získává Haier Smart Home popularitu mezi uživateli po celém světě. Počet uživatelů kompletní řady produktů Haier Smart Home se podle slov představitelů značky blíží ke 20 milionům. Rostoucí počet uživatelů přitahuje místní design, výroba a prodej hlavních značek společnosti, včetně značek Haier, AQUA, Fisher & Paykel, GE Appliances, Candy, Casarte a Leader. Globální značky společnosti Haier zkoumají řešení pro inteligentní domácnosti s cílem zlepšit uživatelské zkušenosti na jednotlivých trzích. Společenská kuchyně Fisher & Paykel na Novém Zélandu umožňuje uživatelům sdílet zážitky z vaření na společenských platformách v reálném čase. Díky využití místních výhod společnost Haier pokračuje ve svém trendu zásobování globálních uživatelů vysoce kvalitními diferencovanými chladničkami, uvedl na slavnostním předávání cen Zhao Qinghai, projektový manažer společnosti Haier Group. Technologická ocenění CES jsou prvním programem udělování cen veletrhu CES vytvořeným ve spolupráci s čínskými oficiálními médii Xinhuanet uznanými organizátorem veletrhu CES, Asociací spotřebitelských technologií (CTA). 2020 CES, přední světová technologická výstava, byla zahájena 7. ledna v Las Vegas v Nevadě v USA. Původní odkaz: https://en.imsilkroad.com/p/310350.html Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1063272/Haier.jpg KONTAKT: Silvia, +86-15117925061
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.