Světová premiéra komunálního elektromobilu ENVIEL

Datum: 12.11.2019
Praha 12. listopadu 2019 (PROTEXT) - Zlínská technologická a inovační společnost NWT představí svůj nejnovější projekt Enviel, komunální vozidlo na elektrický pohon. Multifunkční vozy s celoročním využitím jsou vhodné ke správě parků, údržbě zeleně, úklidu, pracím...
Praha 12. listopadu 2019 (PROTEXT) - Zlínská technologická a inovační společnost NWT představí svůj nejnovější projekt Enviel, komunální vozidlo na elektrický pohon. Multifunkční vozy s celoročním využitím jsou vhodné ke správě parků, údržbě zeleně, úklidu, pracím na staveništi nebo správě výrobních areálů. Přináší bezemisní provoz, nízké náklady, ergonomický uživatelský komfort a celou řadu dalších nadstandardních funkcí. Představení vozidla můžete živě sledovat od 11:00 zde Enviel přináší bezemisní a tichý provoz, nízké náklady, celoroční variabilní využití, ergonomický uživatelský komfort a řadu nadstandardní funkcí. K vozu lze připojit další nástavby, jako je valník, třístranný sklápěč, sněhová radlice, sypač, kropící a cisternová nástavba a vysokozdvižná plošina. Uchycení je totožné s auty značek Multicar, Alficar, Zebra aj., můžete tedy využít své stávající příslušenství. Technické parametry: • Celková hmotnost (t) – 3,5 • Výkon (kW) - 72 • Maximální rychlost (km/h) 100
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.