AutoSAP vyhlásil vítěze v soutěži Podnik roku v automobilovém průmyslu za rok 2018

Datum: 27.06.2019
Praha 27. června 2019 (PROTEXT) - Sdružení automobilového průmyslu již pojedenadvacáté vyhlásilo vítěze soutěže Podnik roku v automobilovém průmyslu. Jako v předchozích letech byly vyhlášeny vždy tři nejúspěšnější firmy ve dvou kategoriích - nad a do 250 zaměstnanců. ...
Praha 27. června 2019 (PROTEXT) - Sdružení automobilového průmyslu již pojedenadvacáté vyhlásilo vítěze soutěže Podnik roku v automobilovém průmyslu. Jako v předchozích letech byly vyhlášeny vždy tři nejúspěšnější firmy ve dvou kategoriích - nad a do 250 zaměstnanců. Posuzovány byly základní ekonomické výsledky dosažené za rok 2018 a hodnocení probíhalo na základě těchto kritérií: - Hospodářský výsledek před zdaněním (mil. Kč) - Přidaná hodnota na pracovníka (mil. Kč / zaměstnanec) - Složené kritérium tržeb a) meziroční změna tržeb za prodej vlastních výrobků a služeb (%) b) tržby za prodej vlastních výrobků a služeb na zaměstnance (mil. Kč / zaměstnanec) Všechna kritéria mají stejnou váhu a konečné pořadí firem je dáno součtem umístění podle jednotlivých kritérií. Do soutěže se zapojilo celkem 81 firem, v kategorii velkých firem 52 a v kategorii menších celkem 29 společností. Podniky roku 2018 v českém automobilovém průmyslu se staly firmy (v abecedním pořadí):

Firmy s počtem zaměstnanců do 250 osob

- 3M Česko, spol. s r.o. - GLOBAL ASSISTANCE a.s. - Toyota Tsusho Europe SA Czech Republic Branch

Firmy s počtem zaměstnanců nad 250 osob

- Iveco Czech Republic, a. s. - MANN + HUMMEL (CZ) v.o.s. - ŠKODA AUTO a.s. Oceněné firmy získaly tradiční ručně dělané originální skleněné plastiky z dílny sklářského mistra Lukáše Šulce ze Železného Brodu. Kontakt: Mgr. Vojtěch Severýn email: severyn@autosap.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.