Společnost Henniges Automotive jmenovala L. Brookse Mallarda finančním ředitelem

Datum: 11.06.2019
Auburn Hills (Michigan) 11. června 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Henniges Automotive, přední světový dodavatel technicky pokročilých těsnění a antivibračních komponentů pro automobilový průmysl, oznámila, že L. Brooks Mallard se připojil ke společnosti jako finanční...
Auburn Hills (Michigan) 11. června 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Henniges Automotive, přední světový dodavatel technicky pokročilých těsnění a antivibračních komponentů pro automobilový průmysl, oznámila, že L. Brooks Mallard se připojil ke společnosti jako finanční ředitel. Pan Mallard bude jako finanční ředitel řídit finanční správu společnosti, kapitálové financování a vnitřní strukturu, která bude odpovědná za dohled nad účetnictvím a finančním výkaznictvím, finančním plánováním, řízením rizik, finanční kontrolou, daněním, informacemi a právními záležitostmi. Pan Mallard bude také zastávat funkci člena výkonného týmu vedení. „Brooks má působivou kariéru, která pokrývá řadu různých odvětví finančnictví, a jeho styl dokonale zapadá do kultury společnosti Henniges," řekl Larry Williams, generální ředitel společnosti Henniges. „Jsme nadšeni, že ho můžeme přivítat, a těšíme se na jeho vedení, protože budeme dále strategicky rozšiřovat globální přítomnost naší společnosti." Před nástupem do společnosti Henniges byl Mallard čtyři roky výkonným viceprezidentem a finančním ředitelem společnosti Jeld-Wen. Během své pětadvacetileté kariéry zastával také pozice v oblasti financí u společností TRW, Cooper Industries, Thomas & Betts a Briggs & Stratton. Mallard získal titul Bachelor of Business Administration titul Master of Business Administration na univerzitě Georgia Southern University. O společnosti Henniges Automotive Henniges dodává výrobcům originálních zařízení (OEM) v automobilovém průmyslu těsnicí systémy do dveří, oken, zadního úložného prostoru, vedení skel, střešních oken a kapot. Tato společnost dodává pro automobilový průmysl také antivibrační řešení, enkapsulovaná skla a další pryžové komponenty. Henniges je dodavatelem všech hlavních výrobců originálních zařízení (OEM) v automobilovém průmyslu a své závody má rozmístěny v Severní Americe, Jižní Americe, Evropě a Asii. Tato společnost celosvětově zaměstnává 8 700 pracovníků. Další informace naleznete na webových stránkách http://www.hennigesautomotive.com/. Foto - https://mma.prnewswire.com/media/900436/Henniges_Automotive_Brooks_Mallard.jpg KONTAKT: Kontakt pro média: Jennifer VanHorn, Henniges Automotive, Jennifer.VanHorn@hennigesautomotive.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.