Miroslav Pudil ocenil první účast Kühne + Nagel na kongresu EASTLOG

Datum: 29.05.2019
Praha 29. května 2019 (PROTEXT) - Součástí největšího logistického kongresu EASTLOG v Praze byla i prezentace služeb mezinárodní nákladní přepravy od světového logistického lídra Kühne + Nagel. Odborníci na námořní, leteckou, železniční a silniční přepravu z Kühne +...
Praha 29. května 2019 (PROTEXT) - Součástí největšího logistického kongresu EASTLOG v Praze byla i prezentace služeb mezinárodní nákladní přepravy od světového logistického lídra Kühne + Nagel. Odborníci na námořní, leteckou, železniční a silniční přepravu z Kühne + Nagel ČR prezentovali na stánku produktové i digitální novinky z oblasti mezikontinentálního zasílatelství, které zákazníkům ulehčují a zrychlují jejich každodenní práci. „Kolegové z obchodního oddělení vedli mnoho zajímavých a slibných jednání, bojovali o každého potenciálního zákazníka z řad výrobních i obchodních společností a naše produkty představovali účastníkům od rána až do pozdního večera“, hodnotil účast na akci ředitel Kühne + Nagel Miroslav Pudil, a k účasti na kongresu dále dodal: „Podařilo se nám navázat opravdu zajímavé obchodní vazby na jednom místě, kam se sjeli jen skuteční zájemci o logistiku, uznávané osobnosti z oboru a odborníci z celé republiky“. Miroslav Pudil na kongresu EASTLOG, který se konal pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu, zároveň obdržel i jmenování za člena Klubu logistických manažerů ČR (KLM). Společnost Kühne + Nagel se vůbec poprvé za 22 let aktivně objevila na kongresu, ale ředitel Miroslav Pudil již dnes ví, že se chystá i na další ročník EASTLOG 2020. KONTAKT: Lenka Křivancová, Marketing & Communications Manager Kühne + Nagel Tel.: 601 256 743 lenka.krivancova@kuehne-nagel.com www.kuehne-nagel.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.