Vývojáři slibují, že se Grand Theft Auto VI nezpozdí. Potvrdili, že si ho zahrajeme 12 let od pátého

17.05.2024 17:40 Akce, honičky a zločin ve známé herní sérii baví – a pohádkově vydělávají – už přes čtvrt století. Nyní tvůrci přibližují datum vydání GTA VI. Článek Vývojáři slibují, že se Grand Theft Auto VI nezpozdí. Potvrdili, že si ho zahrajeme 12 let od pátého dílu se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Ivan Bartoš, Dan Vávra a Luděk Staněk na jednom pódiu. Pusťte si talk show CzechCrunche z Comic-Conu

17.05.2024 17:40 Pět známých osobností – pět různých světonázorů – pět nerdů. Hosté CzechCrunche na popkulturní akci řešili hry, komiksy i seriály. Článek Ivan Bartoš, Dan Vávra a Luděk Staněk na jednom pódiu. Pusťte si talk show CzechCrunche z Comic-Conu se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Make-up přímo pro hokejový šampionát. Notino ukazuje při zápasech na kostce nad ledem virtuální zrca

17.05.2024 17:40 Jedním z oficiálních partnerů Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024 je Notino. Ukazuje, že sport a krása jdou dohromady. Článek Make-up přímo pro hokejový šampionát. Notino ukazuje při zápasech na kostce nad ledem virtuální zrcadlo se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Vyšel román o Petru Kellnerovi a 90. letech v Rusku. Z většiny je to reálný příběh, říká americký au

17.05.2024 17:40 Americký novinář Josh Haven příběh Petra Kellnera neznal, dokud nejbohatší Čech nezemřel. V knize Sibiřský kšeft ho líčí jako román. Článek Vyšel román o Petru Kellnerovi a 90. letech v Rusku. Z většiny je to reálný příběh, říká americký autor se nejdříve objevil na CzechCrunch.

To, že Burger King má méně restaurací než McDonald’s nebo KFC, je výhoda. Nekonkurují si, říká manaž

17.05.2024 17:40 „Poptávka po kuřecím mase vzrostla opravdu enormně,“ popisuje Jiří Petrovič. A dotkla se i portfolia fastfoodové značky Burger King. Článek To, že Burger King má méně restaurací než McDonald’s nebo KFC, je výhoda. Nekonkurují si, říká manažer se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Jeden z nejlepších prequelů, co kdy vznikl. Kritici jsou z Furiosy: Ságy Šíleného Maxe nadšení

17.05.2024 17:40 Film Furiosa: Sága Šíleného Maxe sleduje období několika desítek let před Šíleným Maxem: Zběsilou cestou. Je o dlouhé pouti za pomstou. Článek Jeden z nejlepších prequelů, co kdy vznikl. Kritici jsou z Furiosy: Ságy Šíleného Maxe nadšení se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Radši zaměstnám mámu na mateřské než Gen Z. Na influencery je tlak, byl tu Divoký západ, říká Tereza

17.05.2024 08:01 Zakladatelka agentury Elite Bloggers mluví o svém podnikání, autenticitě a zodpovědnosti influencerů, TikToku nebo focení svých synů na sociální sítě. Článek Radši zaměstnám mámu na mateřské než Gen Z. Na influencery je tlak, byl tu Divoký západ, říká Tereza Salte se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Verstappenovi v patách. Čech staví pro fanoušky formule 1 stovky stanů, za nocleh se tu platí deseti

17.05.2024 08:01 Petr Bouchal rozjel firmu GPtents, protože si všiml, jak strmě stoupají ceny v hotelech kolem míst, kde se jezdí závody formule 1. Článek Verstappenovi v patách. Čech staví pro fanoušky formule 1 stovky stanů, za nocleh se tu platí desetitisíce se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Vynalezl iPod a Googlu prodal termostat za miliardy. Přehrávač hudby dnes? Bez displeje a s AI, říká

17.05.2024 08:01 Tony Fadell pro Apple změnil nejen svět hudby. V exkluzivním rozhovoru se přiznává k lásce k autům a jejich tvůrcům radí: „Nevynalézejte znovu kolo.“ Článek Vynalezl iPod a Googlu prodal termostat za miliardy. Přehrávač hudby dnes? Bez displeje a s AI, říká se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Evropu čeká nárůst turismu. Letí sem Taylor Swift se svým turné, díky ceně lístků přitahuje i Američ

16.05.2024 21:11 Američtí swifties už balí kufry. Pro mnoho z nich je výhodnější zaletět si do Evropy na koncert největší hvězdy současného popu. Článek Evropu čeká nárůst turismu. Letí sem Taylor Swift se svým turné, díky ceně lístků přitahuje i Američany se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Po vzoru Netflixu. První sezonu Ondřeje Kanii ve fotbalovém Liberci zmapuje seriál na Voyo

16.05.2024 21:11 Slovan Liberec se chce pod novým majitelem vrátit na přední příčky. Jak se mladému byznysmenovi bude dařit? Přiblíží to chystaný seriál. Článek Po vzoru Netflixu. První sezonu Ondřeje Kanii ve fotbalovém Liberci zmapuje seriál na Voyo se nejdříve objevil na CzechCrunch.

SpaceX jako „velký tyran“. Muskova vesmírná firma neplatí účty svým dodavatelům

16.05.2024 21:11 Podle zjištění agentury Reuters se stavební firmy snaží od SpaceX získat několik desítek milionů korun, což jsou pro Muskovu společnost drobné. Článek SpaceX jako „velký tyran“. Muskova vesmírná firma neplatí účty svým dodavatelům se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Góly za statisíce. Parahokejisté fandí českým střelcům na mistrovství světa i proto, že jim pomohou

16.05.2024 21:11 Čeští parahokejisté i ženské hokejistky jsou v posledních letech úspěšnější než muži. Vzájemně se teď podpoří díky vstřeleným gólům. Článek Góly za statisíce. Parahokejisté fandí českým střelcům na mistrovství světa i proto, že jim pomohou se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Poslaly děti brzy do jeslí a říkají: Prospělo to jim i nám. A problém? Ten měla jen tchyně

16.05.2024 10:20 Od kdy mají děti chodit do předškolních institucí? Přinášíme příběhy tří žen, jejichž potomci navštěvovali dětské skupiny už od útlého věku. Článek Poslaly děti brzy do jeslí a říkají: Prospělo to jim i nám. A problém? Ten měla jen tchyně se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Začíná třetí řada Bridgertonových! V pohádce o sexy smetánce budete od prvního dílu fandit ošklivému

16.05.2024 10:20 Romantická bomba Netflixu je zpět s novou sérií. První čtyři díly jsou k vidění ode dneška – my už je zhlédli a fanoušky můžeme jen potěšit! Článek Začíná třetí řada Bridgertonových! V pohádce o sexy smetánce budete od prvního dílu fandit ošklivému káčátku se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.