Bezvavlasy už jsou miliardové. Do čela e-shopu se staví muž, který v Česku postavil síť lékáren Dr.

03.05.2024 17:20 Česká skupina Bezvavlasy, která se specializuje na vlasovou kosmetiku, loni poprvé utržila přes miliardu. Čistý zisk činil 79 milionů korun. Článek Bezvavlasy už jsou miliardové. Do čela e-shopu se staví muž, který v Česku postavil síť lékáren Dr. Max se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Nejoblíbenější jídla na Woltu? Vrabci z Prahy, bún bò nam bô z Olomouce a burrito z Ostravy

03.05.2024 17:20 Platforma s rozvozy Wolt vybrala podniky, které v roce 2024 svým hostům nabídly bezkonkurenční gastronomický zážitek. Článek Nejoblíbenější jídla na Woltu? Vrabci z Prahy, bún bò nam bô z Olomouce a burrito z Ostravy se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Byl ve SpaceX i Netflixu. Teď bude technologický dobrodruh David Pavlík šéfovat vývoji Rohlíku

03.05.2024 17:20 Online supermarket Rohlik Group Tomáše Čupra bude mít nového technologického ředitele. David Pavlík vystřídá Ondřeje Klamta. Článek Byl ve SpaceX i Netflixu. Teď bude technologický dobrodruh David Pavlík šéfovat vývoji Rohlíku se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Jak se daří Warner TV v Česku? Má půl procenta sledovanosti, nejvíc lákalo sci-fi, teď vsadí na LEGO

03.05.2024 17:20 Dubnová čísla překonala očekávání, nová stanice oslovila téměř milion diváků. Program Warner TV v květnu přidá kostičkové filmy i americké komedie. Článek Jak se daří Warner TV v Česku? Má půl procenta sledovanosti, nejvíc lákalo sci-fi, teď vsadí na LEGO filmy se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Parkovací stání mizí a ulice se mění na obývák. V Brně začíná experiment, který v Česku nemá obdoby

03.05.2024 17:20 V Česku má premiéru projekt taktického urbanismu. Probíhá v Brně, kde se jedna ulice zcela změnila pod taktovkou designérky, architektů i obchodníků. Článek Parkovací stání mizí a ulice se mění na obývák. V Brně začíná experiment, který v Česku nemá obdoby se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Lítačka vyhledá trasu s chůzí, MHD i kolem. Najde klimatizovaný vůz a vyhne se stoupání do kopce

03.05.2024 17:20 Aplikace Lítačka dávno neslouží jen k uchování kuponů. Nejvyužívanějším nástrojem je vyhledávání, dá se skrze ni ale také platit za parkování v zóně. Článek Lítačka vyhledá trasu s chůzí, MHD i kolem. Najde klimatizovaný vůz a vyhne se stoupání do kopce se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Blíží se premiéra Megalopolis, velkolepé novinky režiséra Kmotra a Apokalypsy. Nebude to mít snadné

03.05.2024 17:20 Hlavní roli ve filmu o budování utopie inspirované antickým Římem ztvárnil Adam Driver. Teď vyšla první fotografie z ambiciózního projektu. Článek Blíží se premiéra Megalopolis, velkolepé novinky režiséra Kmotra a Apokalypsy. Nebude to mít snadné se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Elektrické BMW či Tesla pod milion? Díky dotacím není problém. Vybrali jsme ta nejzajímavější auta

03.05.2024 07:10 Podívali jsme se do tuzemských ceníků elektromobilů a vybrali kousky, které lze díky dotacím pro firmy či živnostníky pořídit za atraktivní ceny. Článek Elektrické BMW či Tesla pod milion? Díky dotacím není problém. Vybrali jsme ta nejzajímavější auta se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Nábytek po babičce může mít hodnotu i desítek tisíc. Nanovo si na jeho renovaci postavilo úspěšný by

03.05.2024 07:10 Adama Karáska dříve obviňovali z propagace komunismu. Dnes je o nábytek z éry socialistického Československa, který opravuje, velký zájem. Článek Nábytek po babičce může mít hodnotu i desítek tisíc. Nanovo si na jeho renovaci postavilo úspěšný byznys se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Kaskadér v podání Ryana Goslinga je ještě lepší než Ken z Barbie. Bláznivá akční romantika bude bavi

03.05.2024 07:10 Emily Blunt + Ryan Gosling + akce + romantika + komedie = skvělý film, který vás ze sluníčka zláká do kina. Článek Kaskadér v podání Ryana Goslinga je ještě lepší než Ken z Barbie. Bláznivá akční romantika bude bavit i vás se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Daniel Křetínský má další investici ve Francii. Posílá peníze do projektu, který chce léčit rakovinu

02.05.2024 20:10 Jeden z nejbohatších Čechů rozšiřuje svou působnost ve Francii. Po médiích či technologických firmách se vydává do zdravotnictví. Článek Daniel Křetínský má další investici ve Francii. Posílá peníze do projektu, který chce léčit rakovinu se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Vytvořila ji umělá inteligence, ale nepoznáte to. Ukrajinské ministerstvo zahraničí má novou mluvčí

02.05.2024 20:10 Ukrajinský úřad používá virtuální mluvčí, která bude informovat o dění. Inspirací pro ni byla známá zpěvačka a má šetřit lidské zdroje. Článek Vytvořila ji umělá inteligence, ale nepoznáte to. Ukrajinské ministerstvo zahraničí má novou mluvčí se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Český startup pomáhá malým hráčům konkurovat i Amazonu. Inventoro teď kupují Američané

02.05.2024 20:10 Hodnota startupu Inventoro, který dříve podpořil český fond Presto Ventures, mohla dosáhnout stovek milionů korun. Článek Český startup pomáhá malým hráčům konkurovat i Amazonu. Inventoro teď kupují Američané se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Jak poznat, že obchodní oddělení neklape? A jak ho opravit? Někdy je potřeba pomoc zvenčí, říká Kody

02.05.2024 20:10 Když se dostane obchodní oddělení pod tlak, může rozhodit celou firmu. I o tom hovoří v podcastu BrandStories Jan Kodytek ze společnosti JPF. Článek Jak poznat, že obchodní oddělení neklape? A jak ho opravit? Někdy je potřeba pomoc zvenčí, říká Kodytek se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Česká hra je nejprodávanější na světě. Realistická akce přilákala půl milionu hráčů a stovky milionů

02.05.2024 20:10 Gray Zone Warfare od brněnských Madfinger Games ovládla největší herní obchod Steam. Sázka na skutečnou taktiku a výzbroj se vyplácí i finančně. Článek Česká hra je nejprodávanější na světě. Realistická akce přilákala půl milionu hráčů a stovky milionů korun se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.