Evropa si v současné době hraje s ohněm, varuje Orbán

03.05.2024 22:10 Předseda maďarské vlády Viktor Orbán v pátečním rozhovoru pro veřejnoprávní rozhlas Kossuth Radio zdůraznil, že Evropa si v současné době hraje s ohněm ve vztahu k otázce války a míru. Maďarsko podle něj odmítá být vtáhnuté do konfliktu.

Velmi důležité, velmi nebezpečné. Kreml zareagoval na návrhy Camerona a Macrona

03.05.2024 22:10 Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov v pátek vyjádřil znepokojení nad slovy britského ministra zahraničních věcí Davida Camerona, který hovořil o právu Kyjeva útočit na ruské objekty s britskými zbraněmi. Podobně reagoval na slova francouzského prezidenta Emmanuela Macrona o možnosti vyslání vojáků na Ukrajinu, informuje agentura Reuters.

Chcete se nám mstít? ICC varoval před odvetou vůči soudu

03.05.2024 22:10 Prokurátoři Mezinárodního trestního soudu v Haagu v pátek varovali před jednotlivci, kteří hrozí odvetou vůči soudu nebo jeho zaměstnancům. Takové jednání může podle ICC představovat trestný čin vůči výkonu spravedlnosti, informuje agentura AFP.

Hamás dostal od Izraele ultimátum: Máte týden, jinak jdeme do Rafahu

03.05.2024 22:10 Izrael dává palestinskému radikálnímu hnutí Hamás týden na přijetí dohody o příměří a propuštění rukojmích, jinak hrozí zahájením pozemní operace v Rafáhu na jihu Pásma Gazy.

Čekání na schválení vojenské pomoci americkým Kongresem mohlo způsobit vážné škody

03.05.2024 22:10 Schválení vojenské pomoci Ukrajině ve výši 61 miliard dolarů americkým Kongresem po pětiměsíčním čekání možná způsobilo škody, které se budou na frontě cítit ještě několik měsíců.

Rusko opět vyhrožuje: Odpovíme zničujícím odvetným úderem, pokud Ukrajina zaútočí na Kerčský most

03.05.2024 22:10 Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Marija Zacharovová v pátek varovala, že Rusko odpoví "zničujícím odvetným úderem", pokud Ukrajina s podporou Západu zaútočí na Kerčský most nebo na anektovaný Krymský poloostrov. 

Izrael po rozhodnutí Turecka hledá nové dodavatele. Zvažuje i Česko

03.05.2024 22:10 Izrael se po rozhodnutí turecké vlády o zastavení vzájemného obchodu chystá najít nové zahraniční dodavatele. Tato volba by mohla směřovat k přátelským zemím, jako jsou Německo, Česko, Británie, Řecko nebo Maďarsko, uvádí server Ynet.  

Turecko sdělilo podmínky, za jakých obnoví obchod s Izraelem

03.05.2024 16:30 Turecko obnoví obchod s Izraelem až v případě trvalého příměří v Pásmu Gazy a neomezeného přísunu humanitární pomoci do této palestinské enklávy, uvedl v pátek turecký ministr pro obchod Omer Bolat. Uvedla to agentura Reuters.

Počet mrtvých výrazně vzroste, varuje WHO. Pro invazi Izraele do Rafahu má nouzový plán

03.05.2024 16:30 Světová zdravotnická organizace má připravený nouzový plán pro případ izraelské pozemní operace ve městě Rafah v Pásmu Gazy, ale přesto nebude možné zabránit výraznému zvýšení počtu obětí. V pátek to prohlásil zástupce WHO pro palestinská území Rik Peeperkorn, informuje agentura Reuters.

Ruská armáda dobyla na Ukrajině území o rozloze 547 kilometrů čtverečních, oznámil Šojgu

03.05.2024 16:30 Podle ruského ministra obrany Sergeje Šojgua letos ruská armáda dobyla na Ukrajině území o rozloze 547 kilometrů čtverečních. Tvrdí také, že ukrajinské jednotky ustupují po celé délce fronty. Tato prohlášení ale nelze ověřit.

Tuleja ministrem pro vědu a výzkum nebude. Nominace se vzdal

03.05.2024 16:30 Kandidát na ministra pro vědu, výzkum a inovace Pavel Tuleja se v pátek rozhodl vzdát nominace do funkce. Ve vládě měl nahradit poslankyni Helenu Langšádlovou, jejíž demisi již přijal prezident Petr Pavel.  

Putin má paranoidní strach, že Západ omezí moc Ruska. Moskva proto enormně zbrojí

03.05.2024 16:30 Ruský vůdce Vladimir Putin je „paranoidní" z údajného záměru Západu omezit moc Ruska ve světě, což ho vede k tomu, že vynakládá historicky rekordní částky na militarizaci země. 

Putin pracuje na nejkrutější válečné zbrani Ruska, tvrdí experti. Systém promění bojiště v hořící pe

03.05.2024 16:30 Rusko v poslední době zesiluje ostřelování ukrajinských měst a stejně horká je situace na frontě. Zatímco Ukrajina bojuje o přežití, Moskva pracuje na nové zbrani, která by mohla zcela změnit pravidla hry, tvrdí server Onet.pl.

Tragická nehoda na Třebíčsku: Auto vyjelo mimo silnici, žena zemřela

03.05.2024 16:30 Tragická dopravní nehoda se ve čtvrtek odpoledne stala v Čáslavicích na Třebíčsku. Auto vyjelo mimo silnici, kde srazilo trojici osob. Dospělá žena střet nepřežila, zraněné děti skončily v péči lékařů. 

Rusko plánovalo útok na německém území, chtělo zničit vojenskou pomoc Ukrajině

03.05.2024 16:30 Německá ministryně Nancy Faeserová prohlásila na tiskové konferenci s ministrem vnitra Vítem Rakušanem, že Rusko plánovalo útok na německém území s cílem zničit vojenskou pomoc poskytovanou Ukrajině.  

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.