Sport - Fotbal

Neumíš se chovat, tak sbohem. Juventus po triumfu v poháru odvolal kouče

17.05.2024 22:42 Ve vypjatém závěru zápasu se neudržel, hádal se s rozhodčím a dostal červenou kartu. Při odchodu do kabina vyjel na novináře. A tak Juventus dva dny po triumfu v Italském poháru trenéra Massimiliana Allegriho odvolal. Dvě kola před koncem sezony italské ligy. „Jeho chování se neslučuje s hodnotami klubu,“ uvedl Juventus v oficiálním prohlášení.

Jdu do Liverpoolu. Kouč Slot potvrdil, že se stane Kloppovým nástupcem

17.05.2024 22:42 Nástupcem Jürgena Kloppa u fotbalistů Liverpool se definitivně stane Arne Slot z Feyenoordu Rotterdam. Pětačtyřicetiletý kouč to potvrdil na páteční tiskové konferenci před závěrečným kolem nizozemské ligy. „Mohu potvrdit, že se tam příští rok stanu trenérem,“ řekl Slot.

Spartě chybí jen krok, dvakrát ale s Boleslaví zaváhala. Poučí se napotřetí?

17.05.2024 22:42 Možná si ještě vzpomenete, sparťanští fanoušci jistě s oživením paměti problém mít nebudou. Když Sparta naposledy nastoupila v Mladé Boleslavi, zrodila se jedna ze dvou jejích porážek v dosavadním putování fotbalovou ligou. Teď na pětitisícovém stadionu blízko automobilové fabriky může rozhodnout o tom, že svůj devítiměsíční závod zakončí titulem. Bez pomoci ostatních ale musí vyhrát.

Xavi na pranýři. Šéf Barcelony zvažuje, že kouče odvolá za výroky na tiskovce

17.05.2024 16:40 Fotbalová Barcelona si ve čtvrteční dohrávce v Almeríi takřka jistě zajistila druhou příčku za mistrovským Realem Madrid, ale klid v klubu nepanuje. „Šéf Laporta je naštvaný a zvažuje, že vyhodí trenéra Xaviho,“ píší španělská média.

Snaha byla, ale nic z toho. Trenér Tuchel potvrdil, že v Bayernu opravdu končí

17.05.2024 16:40 Když všichni jeho možní nástupci odmítli, tak jim byl ještě dobrý. Fotbalový trenér Thomas Tuchel však nakonec v Bayernu Mnichov nezůstane. „Platí, co jsme si řekli v únoru. Sice jsme to teď znovu otevřeli, vedení mělo snahu, abych pokračoval, ale na tom jsme se nedohodli,“ prohlásil Tuchel.

Anglie vyhlíží titulový nervák, ovlivní ho Češi? Mikloškovi kdysi tleskali i...

17.05.2024 16:40 Mnohým se vybaví například dva roky starý obrat Manchesteru City z 0:2 na 3:2 proti Aston Ville, která s trenérem Stevenem Gerrardem na lavičce nebyla v posledním kole fotbalové Premier League daleko od toho, aby přihrála titul druhému Liverpoolu. Naprostá většina fanoušků z hlavy nikdy nevymaže chvíli, kdy argentinský bomber Sergio Agüero v roce 2012 odšpuntoval bledě modrou hegemonii senzačním gólem v posledních sekundách zápasu proti Queens Park Rangers, načež televizní komentátoři po celém světě křičeli jako pominutí.

Při vyloučení Kpoza sudí nechyboval, zákroky Ogbua na penalty nebyly

17.05.2024 16:40 Ostravský fotbalista Patrick Kpozo byl v úterním utkání na Spartě vyloučen správně. Uvedla to komise rozhodčích v tradičním rozboru sporných situací. „Ale pokud by rozhodčí jeho zákrok jako přestupek neposoudil, videoasistent by změnu verdiktu doporučit neměl,“ oznámila komise.

Palestinský svaz vyzval FIFA: Suspendujte Izrael kvůli válce v Pásmu Gazy

17.05.2024 11:30 Palestinský fotbalový svaz na kongresu v Bangkoku vyzval FIFA, aby kvůli válce v Pásmu Gazy suspendovala Izrael. FIFA podle agentur hlasování odmítla, návrh však předala právníkům a více se k němu vyjádří do konce července.

Proti Frťalovi o Evropu? Už teď? Ředitel Hradce vyhlíží finále proti kolegovi

17.05.2024 11:30 Hradec Králové proti Teplicím, které vede kouč Zdenko Frťala. Že se ve skupině o naději na pohárovou Evropu královéhradečtí fotbalisté utkají právě se svým někdejším koučem, to by sportovního ředitele klubu Jiřího Saboua ještě nedávno ani nenapadlo. V neděli odpoledne se ale tak stane. Oba celky rozehrají v rámci nadstavby první ligy úvodní zápas finále skupiny o Evropu.

Bývalý slávista Talovjerov usiluje o Euro, figuruje v předběžné nominaci...

17.05.2024 11:30 V předběžné ukrajinské nominaci na fotbalové mistrovství Evropy v Německu je i bývalý slávistický obránce Maksym Talovjerov z Lince. Trenér Serhij Rebrov povolal 26 hráčů, kromě nich jmenoval i šest náhradníků. Uzávěrka nominací je 7. června.

Hokejový útočník Hyka předčasně skončil v Pardubicích a bude hrát za Spartu

18.05.2024 00:30 Pardubice - Hokejový útočník Tomáš Hyka předčasně skončil v Pardubicích a v extralize bude pokračovat v dresu Sparty. Dynamo se po sezoně s jednatřicetiletým reprezentantem dohodlo na ukončení kontraktu...

Útočník Nečas posílí hokejovou reprezentaci na MS, připojí se v sobotu

18.05.2024 00:30 Praha - České hokejisty posílí na domácím mistrovství světa v Praze útočník Martin Nečas z Caroliny. Hurricanes skončila sezona NHL v noci na dnešek po šestizápasové sérii ve 2. kole play off s New...

Hokejisté porazili na MS Rakousko 4:0 a mají jistý postup do čtvrtfinále

18.05.2024 00:30 Praha - Čeští hokejisté porazili na domácím mistrovství světa v Praze Rakousko 4:0, posunuli se s 12 body z pěti utkání do čela skupiny A a zajistili si postup do čtvrtfinále. Dvěma body za gól a asistenci...

Zverev ukončil Tabilovu pouť na antuce v Římě a je ve finále, čeká ho Jarry

18.05.2024 00:30 Řím - Německý tenista Alexander Zverev ukončil na antukovém turnaji v Římě úspěšné tažení Chilana Alejandra Tabila a zahraje si poprvé letos finále. Pátý hráč světového žebříčku vyhrál semifinálovou...

Německo deklasovalo na MS Kazachstán, Dánsko porazilo Brity

18.05.2024 00:30 Ostrava/Praha - Hokejisté Německa deklasovali na mistrovství světa v Ostravě Kazachstán 8:2, v pátém utkání si připsali třetí výhru a udělali další krok k postupu do čtvrtfinále. Obhájci stříbrných...

Fotbalisté Fiorentiny bez Baráka remizovali v souboji o poháry s Neapolí

18.05.2024 00:30 Řím - Fotbalisté Fiorentiny remizovali v předehrávce předposledního 37. kola italské ligy 2:2 s Neapolí a udrželi se před svým dnešním soupeřem na osmé pohárové příčce. Na trávník se v dresu domácího...

Ve fotbalové lize může o víkendu Sparta obhájit titul a Zlín sestoupit

17.05.2024 19:00 Praha - Předposlední čtvrté kolo nadstavby první fotbalové ligy může rozhodnout o tom, kdo se stane mistrem a kdo sestoupí. Pokud vedoucí tým tabulky Sparta ve skupině o titul v sobotu zvítězí v Mladé...

Italský cyklista Milan vyhrál na Giru už třetí spurtérskou etapu

17.05.2024 19:00 Cento - Italský cyklista Jonathan Milan vyhrál na letošním Giru d'Italia už třetí spurtérskou etapu a potvrdil své vedení v bodovací soutěži. Růžový trikot po třináctém závodním dnu udržel...

Juventus kvůli chování ve vítězném pohárovém finále odvolal trenéra Allegriho

17.05.2024 19:00 Turín - Juventus dvě kola před koncem italské fotbalové ligy a dva dny po vítězství v Italském poháru odvolal trenéra Massimiliana Allegriho. Kouč se v závěru středečního zápasu pohádal s rozhodčími...

Oba úvodní tréninky formule 1 v Imole vyhrál Leclerc, Verstappen ztrácel

17.05.2024 19:00 Imola - Monacký pilot Charles Leclerc z Ferrari vyhrál oba úvodní tréninky před Velkou cenou Emilia Romagna vozů formule 1. Šestadvacetiletý rodák z Monte Carla porazil v první části Brita...

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Liga Portugal - souhrn 34. kola: Benfica se loučí remízou

18.05.2024 03:40 Letošní sezonu za sebou mají první čtyři prvoligové portugalské kluby a jen bod bere Benfica, Rio Ave doma srovnalo v nastavení z penalty.

Serie A - souhrn 37. kola: Viola smírně s Neapolí

18.05.2024 03:40 Fiorentina doma remizovala s Neapolí 2:2 a drží se před svým soupeřem na osmém místě tabulky. Radost z výsledku má Turín, který se stále může kvalifikovat do evropských pohárů.

Od příští sezony budu trénovat Liverpool, potvrdil Arne Slot

17.05.2024 22:30 Barcelona, Bayern Mnichov a Juventus řeší, kdo v příští sezoně usedne na jejich lavičky, Liverpool má v tomto ohledu jasno a co nevidět bude vše potvrzeno oficiální cestou. Jürgena Kloppa nahradí Arne Slot, už několik týdnů se na tom shodují média a tajnůstkařit dnes přestal sám kouč.

Trenér Allegri se ve středu připravil o práci, Juventus s ním ukončil smlouvu

17.05.2024 22:30 Hodně draho vyšly Massimiliana Allegriho nezvládnuté emoce během a po finále Italského poháru proti Atalantě. 56letý trenér si proti sobě poštval vedení Juventusu, které na dnešní den svolalo schůzi a na ní rozhodlo o propuštění kormidelníka.

Citizens a Villans na vlně euforie: 37. kolo Premier League v kostce

17.05.2024 22:30 Je o mistrovi rozhodnuto? Po úterní dohrávce v neoblíbené aréně Tottenhamu si pomyslný mečbol vypracoval Manchester City, který má před nedělní ligovou derniérou s West Hamem dvoubodový náskok před Arsenalem. Výhra obhájců titulu zároveň katapultovala Aston Villu do Champions League. V pohárové Evropě by navzdory mizerné první polovině ročníku neměla scházet ani Chelsea, jež má po středeční loupeži v Brightonu nejblíže k šestému místu.

Arteta musí s celým Arsenalem doufat v Moyesovu pomoc, volat mu ale nebude

17.05.2024 22:30 Manažer Mikel Arteta si snaží před nedělním finišem anglické fotbalové ligy stále uchovat optimismus, přestože jeho Arsenal nemá režii bitvy o titul ve svých rukou. "Kanonýři" budou v závěrečném kole hostit Everton.

Podle Levého bude v závěru rozhodovat taktika, Mladé Boleslavi na čtvrtou...

17.05.2024 22:30 Ve FORTUNA:LIZE zůstává ještě hodně otazníků. Jedním z nich je, kdo skončí čtvrtý a uzme vstupenku do předkola Evropské konferenční ligy. Podle experta Stanislava Levého to bude - pro mnohé překvapivě - Slovácko.

Odchody ze Sparty a Slavie? Kontrakty vyprší především marodům

17.05.2024 22:30 Nejen bojem o mistrovský titul a bitvami o záchranu žije v současnosti FORTUNA:LIGA. Týmy totiž s blížícím se přestupovým oknem horlivě řeší, jak posílit kádry. Nejvíce pozornosti pochopitelně poutá dění v táborech pražských "S".

UEFA udělila Portu pokutu 1,5 milionu eur a podmínečně ho vyřadila z pohárů

17.05.2024 22:30 Evropská fotbalová unie UEFA udělila Portu pokutu 1,5 milionu eur za nesplacené dluhy. Zároveň dvojnásobnému vítězi Ligy mistrů pohrozila vyřazením z evropských soutěží na jednu sezonu, pokud během dvou let své finanční záležitosti nenapraví.

V lize může o víkendu Sparta obhájit titul a Zlín sestoupit

17.05.2024 22:30 Předposlední čtvrté kolo nadstavby první ligy může rozhodnout o tom, kdo se stane mistrem a kdo sestoupí. Pokud vedoucí tým tabulky Sparta ve skupině o titul v sobotu zvítězí v Mladé Boleslavi, bez ohledu na zbylé výsledky si zajistí obhajobu trofeje.

Arsenal představil novou domácí sadu dresů pro sezónu 2024/2025

16.05.2024 17:52 Se závěrem aktuální sezóny už pomalu zároveň začíná příprava na tu nadcházející. Arsenal ve spolupráci s Adidas ve čtvrtek odhalil podobu nové domácí kolekce.

Hodnocení hráčů po zápase s Manchesterem United

13.05.2024 23:30 Arsenal si díky vítězství na Old Trafford dává naději na titul do posledního kola. O 3 bodech z půdy Manchesteru United rozhodl jedinou brankou Trossard. Zde je hodnocení hráčů.

Arsenal vyhrál na Old Trafford díky brance Trossarda. V posledním kole...

13.05.2024 11:40 

Arsenal ve 37. kole Premier League sehraje klíčový zápas na Old Trafford

11.05.2024 15:41 Premier League pomalu kráčí ke konci a Kanonýři, kteří jsou dvě kola před koncem stále ve hře o titul, zajíždí na neoblíbenou půdu Manchesteru United, který bojuje o účast v evropských pohárech v příští sezóně.

Premier League v kině! Doražte na šlágr 37. kola mezi Manchesterem United a...

07.05.2024 23:20 Už tuto neděli 12.5. od 17:30 odehraje Arsenal nesmírně důležité utkání na půdě Old Trafford. Při této příležitosti se zápas bude vysílat v pražském podniku Le Royal na Vinohradech a to za účasti expertů a moderátorů CANAL+ Sport.

Hodnocení hráčů po zápase s Bournemouthem

07.05.2024 02:10 Arsenal díky domácí výhře s Cherries 3:0 nadále vyvíjí tlak na Manchester City. Zde je hodnocení hráčů.

Povinná výhra splněna, Arsenal doma porazil Bournemouth 3:0 a zůstává na čele

04.05.2024 18:30 Sem vložte příslušný text včetně HTML syntaxe nebo v případě nevyužití této části vše vymažte - tedy včetně tohoto textu!

Sme pripravení na náročný zápas, hovorí Arteta pred zápasom s Bournemouthom

04.05.2024 02:33 V piatok popoludní sa v Sobha Realty Training Center konala tlačová konferencia Mikela Artetu pred Bournemouthom. Šéfa sa pýtali na najnovšie správy o tíme, jeho priateľstvo s manažérom Bournemouthu Andonim Iraolom, boj o titul v Premier League a ďalšie.

Premier League graduje. Arsenal v rámci 36. kola doma přivítá Bournemouth

03.05.2024 15:10 Arsenal je tři kola před koncem stále v boji o titul. V cestě mu v sobotu budou stát ve formě hrající Cherries. Zápas se odehraje v sobotu na Emirates Stadium.

Přestupové spekulace: Konec pracovního týdne přináší velmi zajímavé spekulace

17.05.2024 20:01 Manchester United učinil nabídku na Ronalda Arauja Manchester United učinil nabídku na Ronalda Arauja ve výši 47 milionů liber plus Masona Mounta. Noví majitelé Manchesteru United jsou připraveni rozvázat spolupráci s anglickým záložníkem po jediné sezóně. …

Mauricio Pochettino: Toto není můj tým

17.05.2024 15:00 Chelsea opět vyhrála, ale Mauricio Pochettino není spokojený Chelsea po výhře na hřišti Brightonem 2:1 zaznamenala čtvrtou výhru v řadě a je velmi blízko kvalifikaci do evropských pohárů pro příští sezónu. V zápase se prosadili Cole Palmer a Christopher Nkunku. I přes solidní…

Reece James bude Chelsea chybět čtyři zápasy

17.05.2024 15:00 Kapitán Chelsea Reece James byl vyloučen krátce poté, co naskočil do zápasu ze střídačky. Reece James chyběl svému týmu převážnou část sezóny a připsal si pouze deset zápasů, přičemž ani v jednom zápase neodehrál plnou porci minut. Fanoušky zarazila ale jiná věc…

Přestupové spekulace: Manchester United chce Ollieho Watkinse. Bruno...

15.05.2024 19:21 Manchester United zvažuje koupi Ollieho Watkinse Manchester United přišel s velice překvapivou zprávou. Podle posledních informací zvažují Red Devils koupi útočníka Ollieho Watkinse z Aston Villy. Anglický reprezentační útočník má za sebou vydařenou sezónu. V Premier League dokázal…

EURO 2024: Které hráče z Manchester United uvidíme na šampionátu?

15.05.2024 19:21 Manchester United bezesporu zažívá jednu z nejhorších sezón za celou historii Premier League. Vyřazení z Ligy mistrů, slabé výkony v Premier League, a to je čeká ještě finále FA Cupu proti městskému rivalovi. Pokud bude United pokračovat ve svých výkonech, dostanou výprask,…

Raphaël Varane po sezoně skončí v Manchesteru United

14.05.2024 16:10 Mistr světa z roku 2018 se do Manchesteru United přesunul před třemi lety z Realu Madrid za více než 40 milionů euro a ačkoliv si od jeho služeb na Ostrovech slibovali mnohé, kombinace mnoha faktorů vedla k tomu, že se jeho působení v Premier League dá označit jako neúspěšné.…

Přestupové spekulace: Výměna mezi Barcelonou a Manchesterem United

13.05.2024 17:34 První výměna mezi Barcelonou a Manchesterem United Manchester United je připraven učinit výměnu s Barcelonou. Bruno Fernandes má odejít do Barcelony a naopak zamířit Frenkie de Jong, který byl hlavním cílem Erika ten Haga. Není to však jediná možná výměna mezi oběma giganty.…

Casemirova minela rozhodla o vítězství Arsenalu

13.05.2024 01:20 Arsenal čelil velmi těžkému zápasu na hřišti Manchesteru United, kde naposledy dokázal zvítězit před čtyřmi lety. V sázce bylo mnoho; Arsenal bojuje o titul a nemohl si dovolit žádnou ztrátu bodů, Manchester United bojoval o účast v evropských pohárů v příští sezóně.…

Zpátky do minulosti 1995-96: Titul Manchesteru United a vzestup mladých hvězd

12.05.2024 19:10 Sezóna 1995-96 byla vůbec první, ve které startovalo pouze 20 týmů, namísto předchozích 22. Do Premier League postoupily pouze dva týmy z First Division: Bolton Wanderers a Middlesbrough. Blackburn Rovers vstupoval do další sezóny se stejnými ambicemi, jako v předchozí sezóně.…

Manchester United: Erik ten Hag byl údajně nazván plešatou vaječnou hlavou

11.05.2024 15:41 Internetem se rychle rozšířila zpráva o tom, že hráč Manchesteru United, Antony, nazval svého manažera Erika ten Haga plešatou vaječnou hlavou na týmovém WhatsAppu. Mason Mount měl tuto zprávu předat holandskému manažerovi, který údajně celý incident řešil po…

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.