Sport - Domov

Hyka dlouhodobou smlouvu v Pardubicích nedodrží. Odchází do Sparty

18.05.2024 00:41 Hokejový útočník Tomáš Hyka předčasně skončil v Pardubicích a v extralize bude pokračovat v dresu Sparty. Dynamo se po sezoně s jednatřicetiletým reprezentantem dohodlo na ukončení kontraktu platného do roku 2028 a Hyka následně podepsal v Praze tříletou smlouvu.

Zkraty favoritů s Rakušany zabraly. Dali jsme si ještě větší pozor, řekl Tomášek

18.05.2024 00:41 Obětavost, týmovost a trpělivost. Tak shrnul útočník David Tomášek páté vystoupení českých hokejistů na mistrovství světa proti Rakousku, ve kterém národní tým uspěl po výsledku 4:0. „Možná dobře, že obralo favority a my si museli dát ještě větší pozor,“ hodnotil.

Musíš s námi na led! Petr Čech o trénincích v Chicagu i hraní na počítači

18.05.2024 00:41 Už si proti nám sedl, připravený bavit se o sportu, na který si u něj pořád tak trochu zvykáte. Z Petra Čecha je hokejový gólman. Ve Velké Británii! Tam, kde se proslavil coby jeden z nejlepších fotbalových brankářů své doby.

Toronto bude v NHL trénovat Berube, vítěz Stanley Cupu se St. Louis

18.05.2024 00:41 Hokejisty Toronta v NHL bude trénovat Craig Berube. Bývalý hráč Maple Leafs a kouč vítězného týmu St. Louis ve Stanley Cupu nahradil Sheldona Keefea, který byl minulý týden propuštěn po vyřazení v 1. kole play off s Bostonem a pěti sezonách ve funkci.

Česko - Rakousko 4:0. Národní tým má jisté čtvrtfinále, Mrázek vychytal nulu

18.05.2024 00:41 Další senzace se nekonala. Čeští hokejisté si poradili s nepříjemným soupeřem, který v Praze trápil favority a ve čtvrtek překvapil Finy. Národní tým porazil Rakousko 4:0 a zajistil si účast ve čtvrtfinále domácího mistrovství světa. Poprvé na turnaji se trefili Ondřej Kaše a David Tomášek, Petr Mrázek vychytal nulu. V sobotu od 20.20 nastoupí svěřenci Radima Rulíka proti Velké Británii.

Oznámkujte české hokejisty za výkon proti Rakousku ve skupině na MS

18.05.2024 00:41 Oznámkujte hokejisty za výkon na MS 2024 proti Rakousku. Dávejte reprezentantům známky jako ve škole, nejlepším jedničky.

Británie - Dánsko 3:4. Vydřená výhra Seveřanů, dvěma góly rozhodl Aagaard

17.05.2024 19:10 Před večerním zápasem Česka s Rakouskem patřil led O₂ areny Velké Británii a Dánsku. Souboj posledního a předposledního týmu skupiny A hokejového mistrovství světa nakonec ovládli Seveřané 4:3.

Zverev ukončil Tabilovu pouť v Římě a je poprvé letos ve finále

17.05.2024 19:10 Německý tenista Alexander Zverev ukončil na antukovém turnaji v Římě úspěšné tažení Chilana Alejandra Tabila a zahraje si poprvé letos finále. Pátý hráč světového žebříčku vyhrál semifinálovou bitvu po prohraném úvodním setu 1:6, 7:6 a 6:2.

Lepší atmosféra než v NHL. Fanoušci tu hokejem žijí, pochvalují si Slováci

17.05.2024 19:10 Ostravské skupině mistrovství světa hokejistů vévodí v návštěvnosti zápasy slovenské reprezentace. Všechny jsou vyprodané. Velký zájem o utkání svých celků mají také fanoušci z Lotyšska a Polska.

Německo - Kazachstán 8:2. Favorit dominoval, čtyři body pro Peterku

17.05.2024 19:10 Páteční program ostravské skupiny hokejového mistrovství světa odstartoval vysokou výhrou Německa 8:2 nad Kazachstánem. Od 20.20 hrají Spojené státy proti nováčkům z Polska. Utkání má znovu jasného favorita a sledovat ho budeme prostřednictvím podrobné online reportáže.

Čeští hokejisté drama nepřipustili, Mrázek vychytal první nulu v reprezentaci

18.05.2024 01:15 Čeští hokejisté porazili na domácím mistrovství světa v Praze Rakousko 4:0, posunuli se s 12 body z pěti utkání do čela skupiny A a zajistili si postup do čtvrtfinále. Dvěma body za gól a asistenci se na tom podíleli útočníci Dominik Kubalík a David Tomášek. Brankář Petr Mrázek udržel ve 14. zápase v národním týmu první nulu. Další utkání čeká svěřence trenéra Radima Rulíka v sobotu opět od 20:20 proti Velké Británii.

Nečas přiletí na MS, do Prahy dorazí v sobotu. Češi budou čekat i na Pastrňáka

18.05.2024 01:15 Martin Nečas posílí české hokejisty na domácím mistrovství světa. Útočník Caroliny Huricanes po konci v play-off NHL nasedl na letadlo a zamířil z Ameriky do Prahy. K týmu by se měl připojit v sobotu. Trenéři národního týmu budou ještě čekat, jak dopadne Boston s Davidem Pastrňákem a Pavlem Zachou.

Češi nenapodobili Finsko a jsou ve čtvrtfinále. Tomášek čeká od trenérů klišé

18.05.2024 01:15 Čeští hokejisté zvládli zápas s Rakouskem a vítězstvím 4:0 si zajistili postup do čtvrtfinále domácího šampionátu. Svůj podíl na tom měl i David Tomášek, který podruhé nabil na gól probuzenému střelci Dominiku Kubalíkovi a posléze se trefil sám. Šlo o jeho vůbec první gól na mistrovství světa v kariéře. „Je to odměna pro moji hru, povzbuzení do práce a dalších výkonů,“ vyprávěl po utkání osmadvacetiletý forvard, který už spolu s týmem očekává přílet Martina Nečase z NHL.

Další kanonáda Německa, Britové jako jediní na MS stále bez bodu

17.05.2024 20:20 Hokejisté Německa znovu nasázeli na mistrovství světa v Česku osm gólů a Kazachstán smetli 8:2. Obhájci stříbra se výrazně přiblížili čtvrtfinále. Dánsko udolalo Velkou Británii 4:3 a drží naději na postup. Britové jako jediní na turnaji stále čekají na první bod.

Éra je u konce. Slovácko se při šlágru se Slavií rozloučí se Svědíkem a Kadlecem

17.05.2024 20:20 Je to na den přesně dva roky, co na Městském stadionu Miroslava Valenty staršího slavili největší úspěch klubové historie. Fotbalisté Slovácka 18. května 2022 zdolali ve finále MOL Cupu Spartu 3:1 a opíjeli se euforií. Teď se hlavní strůjci mimořádného úspěchu s uherskohradišťským klubem loučí.

Golfová jednička skončila v poutech. Schefflera během turnaje zadržela policie

17.05.2024 20:20 Světovou jedničku Scottieho Schefflera zadržela před druhým kolem golfového majoru PGA Championship policie. Podle televizní stanice ESPN sedmadvacetiletý Američan nerespektoval pokyny policistů, kteří zasahovali u nehody, při níž kyvadlový autobus usmrtil u golfového klubu Valhalla v Louisville chodce. Scheffler místo nehody objel a zastavil až u vchodu do areálu, kde ho policisté zadrželi a odvedli v poutech.

Legenda a expert mizí z obrazovky uprostřed hokejového MS. Důvod? Taylor Swift

17.05.2024 20:20 Švédská hokejová legenda Peter Forsberg dělá na mistrovství světa experta pro streamovací platformu Viaplay. Přímo v Ostravě přidával postřehy během zápasů Tre Kronor. Kvůli Taylor Swift ale z obrazovky i dějiště turnaje zmizel.

ON-LINE: O postup s Mrázkem v brance. Češi jdou na nevypočitatelné Rakušany

17.05.2024 20:20 V pátém utkání na mistrovství světě si čeští hokejisté mohou zajistit čtvrtfinále. K jistotě postupu potřebují porazit za tři body nevyzpytatelné Rakušany, kteří šokovali výhrou nad Finskem a Kanadu dokázali obrat o bod. V brankovišti tentokrát dostává přednost Petr Mrázek. Zápas můžete sledovat od 20:20 v on-line přenosu.

Bobky a boby z hokejové Prahy: Největší nepřítel fotoreportérů? Plexisklo

17.05.2024 15:40 Zákulisí i hlavní scéna hokejového mistrovství světa očima a objektivem fotoreportéra Deníku Františka Bílka. Odkud novináři můžou v pražské O2 areně fotit? 

Počasí v hlavní roli. Před rokem spláchla areál v Tacenu ničivá povodeň

17.05.2024 15:40 /OD ZPRAVODAJE DENÍKU/  Větru, dešti neporučíš. A vodní slalom je venkovní sport. Propršené dny v úvodu tohoto týdne a vysoký stav řeky Sávy posunul o jeden den dopředu časový pořad mistrovství Evropy v Tacenu. Ten se nachází v kotlině mezi Alpami a pohořím Kras a nevyzpytatelné počasí v sousedství Lublaně dokáže pořádně pozlobit.

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Lázeňský podnikatel Burda podal trestní oznámení na obchodního partnera. Chce...

17.05.2024 19:10  Třinecký miliardář Martin Burda a jeho dlouholetí byznysoví partneři z rodiny Kropových sčítají škody po neúspěšné investici do výrobce a dodavatele svítidel APTO. Byznys firmy, kterou na konci roku 2019 společně majoritně ovládli, zkolaboval a ve skutečnosti podle nich ani nikdy neexistoval. Na původního majitele Jakuba Mulače, který si ve firmě nechal 30 procent akcií, proto investoři podle zjištění e15 loni podali trestní oznámení. Pokud by jim dal soud za pravdu, hrozí Mulačovi až deset let vězení.

Příspěvek na penzijní spoření od zaměstnavatele je výhodný pro obě strany

17.05.2024 19:10  Plánovaná důchodová reforma ještě posílí úlohu vlastního spoření a investování na penzi. Oblíbeným firemním benefitem je zapojení zaměstnavatele do spoření na důchod. Daňové výhody v těchto případech čerpá zaměstnavatel i zaměstnanec. Jak vysoká je daňová úspora?

Král československých hor TMR si jde pro miliardy. Chce poplatit dluhy a...

17.05.2024 19:10  Slovenská skupina Tatry mountain resorts, provozovatel lyžařských areálů a jiných atrakcí ve střední Evropě včetně Česka, si jde na burzu pro nové peníze. Skrze nabídku více než šesti milionů akcií určených stávajícím i novým investorům chce turistický gigant získat až tři miliardy korun. Peníze mají vedle další expanze plynout i na splacení části starých dluhů. Právě to bylo podle analytiků slabé místo byznysmenů z československých hor. 

Šnobr vs. Hampl. Podívejte se na záznam debaty o ČEZ a windfall tax

17.05.2024 19:10  Především o windfall tax, ale i o další otázky týkající se energetiky a částečně státní skupiny ČEZ se veřejně přou předseda Národní rozpočtové rady Mojmír Hampl a investor a minoritní akcionář ČEZ Michal Šnobr. K diskusi u jednoho stolu si je pozvala komentátorka a analytička vydavatelství Czech News Center Lenka Zlámalová

Kalkulačka OČR 2024: Výpočet ošetřovné

17.05.2024 19:10 Typický scénář: začne školka, rodiče se po období dovolených vrátí zpět do práce, a během pár týdnů si už musí brát „paragraf“, protože děti jsou nemocné, a tak je to pořád dokola. Zná to jistě každý rodič. První pravidelné navštěvování dětského kolektivu je zatěžkávací zkouškou dětské imunity, rodičovské trpělivosti a vstřícnosti zaměstnavatelů.

Ruský soud nařídil zabavit majetek italské banky UniCredit kvůli sporu s...

17.05.2024 19:10  Soud v Petrohradě dnes nařídil zabavit majetek italské bankovní skupiny UniCredit za 463 milionů eur . Informují o tom zahraniční tiskové agentury. Soud rozhodl v arbitrážním sporu, ve kterém figuruje jedna z dceřiných společnosti ruské plynárenské skupiny Gazprom. Italská banka rozhodnutí zatím nekomentovala.

Pražská burza mazala čtvrteční ztráty, dařilo se akciím Erste a pojišťovny VIG

17.05.2024 19:10  Český akciový parket představuje pro řadu investorů zajímavé místo, kam v době zvýšených sazeb a účtů za energie uložit peníze. Banky a energetický podnik ČEZ i z toho důvodu patří mezi nejlikvidnější akcie pražské burzy. Jak se těmto a dalším titulům dařilo během posledního obchodního dne? Každý obchodní den po jeho skončení také shrnuje zpravodajství webu e15. Aktuální vývoj indexu PX nabízí automaticky aktualizovaná infografika.

Šnobr vs. Hampl. Sledujte debatu o ČEZ a windfall tax

17.05.2024 14:40  Především o windfall tax, ale i o další otázky týkající se energetiky a částečně státní skupiny ČEZ se veřejně přou předseda Národní rozpočtové rady Mojmír Hampl a investor a minoritní akcionář ČEZ Michal Šnobr. K diskusi u jednoho stolu si je pozvala komentátorka a analytička vydavatelství Czech News Center Lenka Zlámalová

Robert Fico podstoupil další operaci. Je při vědomí, jeho stav ale zůstává vážný

17.05.2024 14:40  Robert Fico v pátek podstoupil CT vyšetření a lékaři také odstranili tkáň odumřelou v důsledku střelného poranění. Na briefingu to oznámila Miriam Lapuníková, šéfka nemocnice v Banské Bystrici, kde byl slovenský premiér po středečním atentátu hospitalizován. Dodala, že pacient je při vědomí a jeho stav je stabilizovaný, ale nadále vážný. Fico zůstává na jednotce intenzivní péče, uvedla Lapuníková. Zároveň sdělila, že nemocnice bude informace o jeho zdravotním stavu zveřejňovat každý den. Briefingu se zúčastnil i ministr obrany Robert Kaliňák, podle něhož potrvá několik dnů, než bude jasné, jak se Ficův zdravotní stav vyvíjí a zda bude možný jeho převoz.

Startup Tuito chce do Polska a Rakouska. Pro pojišťovny už jsme partner, říká...

17.05.2024 14:40  Projekt, který vznikl za covidu s cílem propojit tradiční svět pojišťovnictví s moderním digitálním prostředím. Insurtech startup Tuito, který obchodníkům nabízí vestavěné pojištění produktů a služeb, po úspěšném startu dál roste. „Experimentujeme s pojištěním mazlíčků, nemovitostí nebo kryptoaktiv,“ říká jeden z trojice zakladatelů Michal Štěrba, který byl hostem podcastu Business Club.

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.