Včely určitě znáte

19.03.2024 11:10 Pochybuji, že byste nedokázali poznat včely a nevěděli byste, k čemu právě tento hmyz potřebujeme. Každý ví, že nám dávají med a vosk, ti informovanější přidají ještě propolis, kdekdo z nás už zná i nějakou potravinu nebo kosmetiku, v nichž jsou včelí produkty využity. A leckdo už slyšel i o tom, že jsou včely vysloveně nepostradatelné pro náš

K čemu máme včely?

19.03.2024 11:10 Ten, komu se někdy podařilo jako mně šlápnout do hnízda divokých včel, už před nimi zřejmě bude mít napořád respekt a bude si udržovat určitý odstup. Ale to neznamená, že bychom pro riziko nepříjemných bodnutí měli na včely zanevřít. Nejsou totiž nebezpečné, pokud je necháme na pokoji, a navíc jsou pro nás nepostradatelnými tvory. A

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.