ParlamentniListy.cz 04.06.2023 11:30 Žadatelé o příspěvek na bydlení i jeho příjemci by už brzy nemuseli úřadu práce dokládat své náklady na energie. Úředníci by si je zjistili sami od dodavatele plynu či elektřiny. Počítá s tím návrh novely o sociální podpoře a o úřadu práce, který by měla brzy projednávat vláda. Předloha počítá i s upřesněním pravidel pro dokládání nároku na příspěvek dvakrát ročně či s urychlením procesu vyřizování. Podle ministerstva práce mají změny snížit administrativu a ulevit přetíženým úřadům práce. Nově lidé nebudou kvůli dávkám muset úřadu dodávat ani potvrzení od školy o nezaopatřenosti dětí. Údaje se získají z registru zdravotního pojištění.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.