Abclinuxu - aktuální články 29.05.2023 06:11 Acer představuje nový Swift Edge 16 s procesory AMD Ryzen řady 7040. České firmy v krizi urychlují digitalizaci. 93 % ransomwarových útoků se zaměřuje na zálohovací úložiště a vynucuje si tím zaplacení výkupného. Moderní řešení pro datacentra od Schneider Electric. CyberSecurity Podcast ProID #11: Obnova organizace po ransomware útoku. Míra zašifrování dat ransomwarem dosáhla nejvyšší úrovně za poslední 4 roky. Se společností AddAI o AI a chatbotech. Dell představuje nejnovější zařízení pro hybridní práci.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.