EuroZprávy.cz 15.05.2023 16:31 V neděli večer odehráli čeští hokejisté svůj druhý zápas na letošním mistrovství světa proti Kazachstánu. Ten šel do zápasu povzbuzen vítězstvím nad Norskem po samostatných nájezdech, svěřenci kouče Kariho Jalonena tak museli být ve střehu. Do zápasu vstoupili dobře, jelikož po první třetině vedli 2:0, ve druhé třetině ale neproměnili trestné střílení a Kazaši následně snížili. Tudíž hrozil stejný scénář jako v duelu Kazachstánu s Norskem, ale i přes ztrátu Filipa Chytila, který dostal nešťastně pukem do pusy, nakonec Češi ve třetí třetině navýšili až na konečných 5:1 i díky fantomovi Lukáši Sedlákovi. 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.