E15.cz - Auto, moto 26.03.2023 20:52  Nervozita investorů ve finančním sektoru opět stoupá. Dokládají to i akcie největší německé banky Deutsche Bank, která v pátek odepsaly přibližně osm procent. Za jejich pátečním propadem stojí prudký růst nákladů na pojištění proti možnosti, že by německá banka nesplatila věřitelům své dluhopisy. Dominový efekt na finančním trhu způsobil předchozí krach tří amerických bank a problémy švýcarské Credit Suisse. Ta se dostala do potíží kvůli odlivu vkladů klientů a výsledkem byla dohoda o převzetí ze strany konkurenční UBS. Deutsche Bank, která patří mezi nejvýznamnější banky v EU, by mohla být další na řadě.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.