Reflex CZ 24.03.2023 13:51  Na Slovensku od začátku tohoto týdne zavedly největší obchodní řetězce cenové stropy na vybrané potraviny. V dubnu ke stejnému kroku přistoupí obchody ve Francii. Cíl je zřejmý. Zkrotit divokou inflaci a zároveň ulehčit peněženkám obyčejných lidí, které trpí vysokými cenami jídla. V České republice k takovému opatření nedojde. Ministr zemědělství Zdeněk Nekula totiž předpokládá, že i u nás dojde k poklesu cen. Ale stane se tak skrze zdravou konkurenci mezi obchodníky a nějaké direktivní nařízení nebude potřeba. Obávám se, že pan ministr ani my se však nějakého viditelného zlevnění v nejbližší době nedočkáme. K poklesu cen sice zřejmě dojde, ale až mnohem později a z úplně jiných příčin.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.