E15.cz - Politika zahraničí 23.03.2023 09:21  Vysoká škola ekonomická v Praze se vypořádává s výroky a událostmi okolo děkana národohospodářské fakulty Miroslava Ševčíka. Jeho další působení na škole se aktuálně řeší hlavně kvůli Ševčíkově vystoupení na nedávném protivládním protestu, kde se po skončení demonstrace část lidí snažila z budovy Národního muzea odstranit ukrajinskou vlajku. Rektor VŠE Petr Dvořák proto chce Ševčíka odvolat a řada absolventů jej v tom podporuje. „Je to evidentně člověk s extremistickými názory, podporuje dezinformační scénu a je ostudou pro celou VŠE,“ říká šéf Heureka Group Tomáš Braverman. Tiskový tajemník fakulty však tvrdí, že Ševčíkovi chodí od jiných absolventů i slova podpory.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.