Biom.cz - odborné články 22.03.2023 17:30 Většině z nás se při vytápění pevnou biomasou ihned vybaví topení palivovým dřevem nebo peletami, které u nás používají statisíce lidí. U větších instalací, jako jsou například centrální výtopny nebo velké budovy, kde štípané dříví či pelety nemají ekonomicky význam, však existují zajímavé alternativy. Řešením může být například spalování přebytečné slámy nebo štěpky z údržby zeleně v obecních parcích či lesích. Efektivním způsobem se tak mohou zužitkovat odpadní produkty a využít jejich energetický potenciál pro zásobování teplem a teplou užitkovou vodou.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.