eXtra krása 14.03.2023 20:00 Stejně jako se mění trendy v oblékání i bytovém interiéru, novým módním stylům podléhá i barva a tvar nehtů. Zjistěte, jaké barvy a styly se budou v letošním roce nosit a co by vám nemělo uniknout. Vaše ruce jsou jasnou vizitkou toho, zda o sebe pečujete. Proto pokud jsou vaše ruce jemné, hebké a nehty hezky upravené, první dojem jistě zanecháte skvělý. Tuto část těla byste neměli podceňovat, proto dbejte na upravené nehty a alespoň jednou za měsíc navštivte salon, kde vám manikúru na následující měsíc udělají. Máte tak jistotu, že vaše ruce budou upravené bez další věší námahy. Můžete se samozřejmě věnovat úpravě nehtů i v pohodlí domova, chce to však dostatek času a také preciznost, aby výsledek opravdu stál za to. Přirozenost vévodí Zatímco před lety byly největším módním trendem až nepřirozeně dlouhé nehty hranatých tvarů, dnes je tomu již jinak. Co nejvíce přirozené nehty, které vůbec neevokují náznak umělých nehtů, je tou nejlepší volbou. Ani délka už není nijak extrémní. Dlouhé nehty s kulatým tvarem nebo zakončením lehce do špičky se samozřejmě stále nosí, hodí se ale spíš do společnosti nebo na zvláštní příležitosti. Zůstaňte u kratších, přirozených nehtů s kulatým tvarem. Vaše ruce budou vypadat upraveně, a přesto nikterak okázale. A pokud zvolíte také přirozený barevný tón, budete ho moci kdykoliv dobře sladit s vaším denním outfitem. Jemné a pastelové tóny V letošním roce se ve světě manikúry můžete těšit na jemné, veselé a pastelové barevné tóny. Odstíny se podobají sladkým bonbónům, oblíbeným surovinám v kuchyni nebo také drahým kamenům a léčivým minerálům. Fakt, že se i trendy posouvají zase zpátky k přírodě, je nevyhnutelný. Veganské mléko Také do trendů v manikúře se promítnou oblíbené produkty celého světa. Barva ovesného mléka nahradí klasickou bílou, které pro letošní rok nejspíš opravdu odzvonilo. Tato jemná bílá je mnohem... Čtěte více Příspěvek Moderní barvy pro manikúru v roce 2023: Trendy zůstává jemný odstín pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.