Denik.cz 06.02.2023 14:00 /REPORTÁŽ/ Auto s výrazným nápisem KORONER zastavuje u domku v malé obci na Klatovsku. Vystupují lékařka Dagmar Tydlitátová a řidička Jitka Strnádková. Ženy, s nimiž jsem domluven, že s nimi strávím část jejich služby, abych na vlastní kůži poznal práci koronerů. Tedy těch, kteří vyjíždí ke všem úmrtím mimo zdravotnická zařízení. Od násilných činů včetně vražd přes sebevraždy a nehody až po pokojná úmrtí doma v posteli. Právě členka této posádky, lékařka Tydlitátová, ohledávala nedávno např. tělo muže, jehož smrt dodnes hýbe nejen Plzní. Měl totiž uříznutou nejen hlavu, ale i přirození a na těle různá další zranění.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.