Denik.cz 06.02.2023 14:00 Ve svém portfóliu má pohádky, kriminálky i mystery záležitosti a je proslulý tím, že s ním chtějí pracovat všichni herci. Jiří Strach je totiž strašně v pohodě, i když přiznává, že za svou režisérskou éru se už třikrát na své kolegy na place rozkřičel. Od první únorové neděle vídáme na obrazovkách České televize jeho novou minisérii Docent, psanou na tělo jeho dvornímu herci Ivanu Trojanovi. „Docent je taková moje standardní práce, která by měla naplnit očekávání diváků,“ říká režisér na adresu svého nejnovějšího počinu. Vzešel z pera autorů Případů 1. oddělení, tedy od renomované dvojice Josef Mareš a Jan Malinda.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.