Zoznamrealit.sk 26.11.2022 20:10  Cena: 154.000 EUR Realitná kancelária WFK ponúka na predaj 3 izbový byt s lodžiou na ul. Kyjevská. Byt sa nachádza na 7. poschodí z 8 . poschodového panelového bytového domu. Rozloha bytu je 68 m2. Pozostáva z 3 izieb ,chodby, kuchyne, kúpeľne a WC. V byte sa nachádza vstavaný šatník ,klimatizácia .Patrí k nemu samostatná pivnica o rozlohe 2 m2. Byt prešiel celkovou rekonštrukciou . Samozrejmosťou je plná občianska vybavenosť a bezbariérový prístup. Na všetky vaše otázky odpovieme a vysvetlíme pri osobnej prehliadke. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis ,vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv. Pomôžeme: s vybavením financií ,projekty – 3D vizualizácia ,prestavba interiéru bytu ,právne služby, notárska úschova.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.