Jo, Ábíčko je na TikToku. To ale neznamená, že je hloupější nebo horší než dřív, říkají jeho šéfové

24.04.2024 12:40 Šéfredaktor časopisu ABC Zdeněk Ležák a editor Pavel Dobrovský v rozhovoru pro CzechCrunch řeší předsudky dospělých, TikTok i budoucnost magazínu. Článek Jo, Ábíčko je na TikToku. To ale neznamená, že je hloupější nebo horší než dřív, říkají jeho šéfové se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Zájem o soukromé zdravotnictví roste i v Česku. Síť Health+ letos otevře už čtvrtou kliniku

24.04.2024 12:40 Podle Oldřicha Šubrta, který stojí za sítí klinik Health+, stále více lidí bere zdraví do vlastních rukou. Za zdravotní péči jim nevadí připlácet. Článek Zájem o soukromé zdravotnictví roste i v Česku. Síť Health+ letos otevře už čtvrtou kliniku se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Stvořil čtyřokou Octavii, navrhoval i pro Rolls-Royce. Teď jde hvězdný designér Kabaň kreslit čínské

24.04.2024 12:40 Nejznámější slovenský automobilový designér, který zanechal velkou stopu i ve Škodovce, míří z Volkswagenu do čínského Saicu. Má mu pomoci být světový. Článek Stvořil čtyřokou Octavii, navrhoval i pro Rolls-Royce. Teď jde hvězdný designér Kabaň kreslit čínské vozy se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Trápení Allegra v Česku pokračuje, v Mall Group propustilo stovku lidí. Jsme na dobré cestě, říká

24.04.2024 12:40 Informaci od zdrojů CzechCrunche potvrdila i polská matka českých e-shopů. Oficiálně mělo jít o několik procent zaměstnanců. Článek Trápení Allegra v Česku pokračuje, v Mall Group propustilo stovku lidí. Jsme na dobré cestě, říká se nejdříve objevil na CzechCrunch.

V Maďarsku Temu na deset dnů vypnulo reklamy. Tržby konkurujících e-shopů stouply o desítky procent

24.04.2024 12:40 Podobně jako u nás bojuje čínské tržiště Temu i jinde s obviněními z nedodržování spotřebitelských pravidel. Jeho síla se nyní ukázala v Maďarsku. Článek V Maďarsku Temu na deset dnů vypnulo reklamy. Tržby konkurujících e-shopů stouply o desítky procent se nejdříve objevil na CzechCrunch.

E-shop Billy je k dispozici už milionu domácností, do konce roku chce přidat dalších 300 tisíc

24.04.2024 02:50 Billa rozšiřuje svoji regionální působnost a nákupy dováží už 180 minut od objednání. Představila i novou identitu e-shopu. Článek E-shop Billy je k dispozici už milionu domácností, do konce roku chce přidat dalších 300 tisíc se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Sídlo Lesů ČR zastavil kůrovec, teď se projekt vrací. Bude mít tvar stromu a použije se na něj víc d

24.04.2024 02:50 Nové sídlo v příměstských lesích u Hradce Králové bude mít tvar rozvětveného stromu. Lesy ČR ho chtějí mít hotové v roce 2029. Článek Sídlo Lesů ČR zastavil kůrovec, teď se projekt vrací. Bude mít tvar stromu a použije se na něj víc dřeva se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Prodali úspěšnou jazykovku a založili pekárnu. V Zrno Zrnko upečou přes tisíc bochníků chleba denně

23.04.2024 15:51 Jakub Štefeček a Ondřej Kuchař zvažovali po prodeji jazykové školy investovat do nějakého startupu. Místo toho se ale rozhodli rozjet vlastní pekárnu. Článek Prodali úspěšnou jazykovku a založili pekárnu. V Zrno Zrnko upečou přes tisíc bochníků chleba denně se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Marketing miliardového e-shopu Kytary.cz vede dekádu a vyhořel. Chtěl jsem skončit, ale našel jsem c

23.04.2024 15:51 Člověk s 20 lety praxe si myslí, že všechno ví, což ničemu nepomáhá, popisuje Filip Černý z Kytary.cz. A mluví o boji s vnitřním strašákem. Článek Marketing miliardového e-shopu Kytary.cz vede dekádu a vyhořel. Chtěl jsem skončit, ale našel jsem cestu, říká se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Datařů svátek. Česko čeká konference Data Point, kde vystoupí světové špičky na Microsoft Fabric a P

23.04.2024 15:51 Květnová konference Data Point Prague 2024 přinese dva pre-cony zahraničních es na datové technologie Microsoftu. Akce cílí na odbornou komunitu. Článek Datařů svátek. Česko čeká konference Data Point, kde vystoupí světové špičky na Microsoft Fabric a Power BI se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Hlídá aplikace pojišťovny Generali i ministerstva vnitra. Brněnský startup získal přes 25 milionů

23.04.2024 15:51 Startup Talsec vznikl jako spin-off. Po dvou letech organického růstu střeží již přes tisíc aplikací a nabírá svou první investici. Článek Hlídá aplikace pojišťovny Generali i ministerstva vnitra. Brněnský startup získal přes 25 milionů se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Employer branding je tak trochu buzzword, ale pro rozvoj firmy je zásadní, říká Michal Kosař

23.04.2024 15:51 Co je to employer branding, má smysl se mu věnovat a jaký je jeho hlavní cíl? Tyto a další otázky rozebíráme v novém pořadu CzechCrunche EB Talks. Článek Employer branding je tak trochu buzzword, ale pro rozvoj firmy je zásadní, říká Michal Kosař se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Evropské dotace do zemědělství upozaďují rostlinné potraviny. Větší podpora by přitom snížila jejich

23.04.2024 15:51 Konference New Food Forum se točila kolem možností navýšení nabídky rostlinných potravin za dostupnou cenu. Rozhodující roli sehraje český stát i EU. Článek Evropské dotace do zemědělství upozaďují rostlinné potraviny. Větší podpora by přitom snížila jejich cenu se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Heureka hromadně propustila stovku lidí. Jsme zasaženi tlakem na efektivitu, uvedla

23.04.2024 15:51 Provádíme změny včetně těch v jednotlivých týmech, komentuje pro CzechCrunch firma. Loni v září v Heurece došlo také k nečekané výměně ředitele. Článek Heureka hromadně propustila stovku lidí. Jsme zasaženi tlakem na efektivitu, uvedla se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Inspirováno Letnou a slavným fotbalovým rokem. Footshop vyhrál evropskou soutěž o nejlepší dres

23.04.2024 15:51 Až se příště bude řešit design nových dresů pro nároďák, Footshop má nabito. Český streetwearový obchod odmění i Adidas. Článek Inspirováno Letnou a slavným fotbalovým rokem. Footshop vyhrál evropskou soutěž o nejlepší dres se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.