Vznikne AI superkryptoměna? Tři AI tokeny plánují spojení

29.03.2024 05:31 Tři společnosti, které se zabývají vývojem umělé inteligence na blockchainu, oznámily záměr spojit své tokeny. Článek Vznikne AI superkryptoměna? Tři AI tokeny plánují spojení z webového portálu Finex.cz.

Na výši trestu ředitele zkrachovalé FTX je vsazeno přes 1,2 milionu dolarů

28.03.2024 15:00 Zakladatel burzy FTX, Sam Bankman-Fried, čeká na rozsudek za podvod a spiknutí s maximální sazbou 115 let vězení. Výsledek mnozí netrpělivě očekávají. Článek Na výši trestu ředitele zkrachovalé FTX je vsazeno přes 1,2 milionu dolarů z webového portálu Finex.cz.

Nejen halving. Jaké jsou další důvody, proč Bitcoin poroste?

28.03.2024 15:00 Halving je obecně spojován s růstem ceny Bitcoinu. Je tu ale celá řada dalších faktorů, které poženou letos cenu vzhůru. Přečtěte si názory odborníků. Článek Nejen halving. Jaké jsou další důvody, proč Bitcoin poroste? z webového portálu Finex.cz.

Top 3 ještě nevydané kryptoměnové hry, na nichž můžete vydělat miliony

28.03.2024 06:51 Blockchainové hry se vyvíjejí a začínají konkurovat špičkovým herním titulům. Nabízejí možnost hrát zdarma a vydělávat. Přilákají tradiční hráče? Článek Top 3 ještě nevydané kryptoměnové hry, na nichž můžete vydělat miliony z webového portálu Finex.cz.

5 věcí, na které byste si měli dát pozor při obchodování memecoinů

27.03.2024 09:41 Memecoiny jsou v poslední době stále atraktivnější součástí světa kryptoměn. Existují však i rizika, která jsou s nimi spojená. Článek 5 věcí, na které byste si měli dát pozor při obchodování memecoinů z webového portálu Finex.cz.

Aktualizace Dencun běží již dva týdny. Jak vypadají poplatky na Ethereu?

27.03.2024 01:22 Jednou z hlavních výhod nové aktualizace Dencun mělo být významné snížení transakčních poplatků. Jak to s nimi vypadá téměř dva týdny po nasazení upgradu? Článek Aktualizace Dencun běží již dva týdny. Jak vypadají poplatky na Ethereu? z webového portálu Finex.cz.

Bitcoin poskočil nad 70 000 USD. Analytici očekávají růst k 83 000 USD

26.03.2024 18:53 Po delší odmlce zažil Bitcoin prudký růst a oživil celý kryptotrh. Technická analýza, historické vzorce i makroprostředí naznačují další růst ceny. Článek Bitcoin poskočil nad 70 000 USD. Analytici očekávají růst k 83 000 USD z webového portálu Finex.cz.

Schválení Ethereum ETF se jeví jako extrémně nepravděpodobné

26.03.2024 04:00 SEC je na válečném tažení proti ETH. Odborníci se shodují, že spotové ETF na Ethereum v květnu nejspíš nebude schváleno. Ne všichni v tom vidí problém. Článek Schválení Ethereum ETF se jeví jako extrémně nepravděpodobné z webového portálu Finex.cz.

Kryptoměnový trh opět roste. Které altcoiny tento týden sledovat?

26.03.2024 04:00 V minulém týdnu došlo k výrazným výkyvům ceny Bitcoinu. Ke konci týdne se pak trh znovu vydal k růstu. Článek Kryptoměnový trh opět roste. Které altcoiny tento týden sledovat? z webového portálu Finex.cz.

Fed katapultoval americké akcie do rekordních výšin! Výplach na trhu s kryptoměnami | Burza s o

24.03.2024 14:10 Poslední zasedání Fedu katapultovalo americké akcie na nová maxima. Byla akvizice Credit Suisse ze strany UBS bankovním obchodem desetiletí? Došlo k výraznému propadu Bitcoinu a dalších kryptoměn. Článek Fed katapultoval americké akcie do rekordních výšin! Výplach na trhu s kryptoměnami | Burza s odstupem z webového portálu Finex.cz.

BNB by mohla dosáhnout nového all-time high. Naznačují to tři metriky

23.03.2024 17:03 Cena tokenu BNB, který vytvořila největší kryptoměnová burza Binance, by mohla překonat svoji nejvyšší historickou cenu. Stále více metrik totiž naznačuje, že Binance zůstane hlavním hráčem v kryptosektoru. Článek BNB by mohla dosáhnout nového all-time high. Naznačují to tři metriky z webového portálu Finex.cz.

Reakce akcií, bitcoinu a zlata na zasedání Fedu: Čeká nás výrazný růst, nebo se máme bát?

22.03.2024 11:44 Středeční měnově-politické rozhodnutí Fedu nepřineslo nic moc nového a proto paradoxně došlo k agresivnímu cenovému růstu na akciovém trhu, bitcoinu a zlatě. Článek Reakce akcií, bitcoinu a zlata na zasedání Fedu: Čeká nás výrazný růst, nebo se máme bát? z webového portálu Finex.cz.

Největší světový penzijní fond zvažuje investici do bitcoinového ETF!

21.03.2024 21:06 Spoření na stáří s bitcoiny? V Japonsku to možná půjde i s oficiálním vládním penzijním fondem. Přijetí kryptoměn jako legitimních aktiv se rozšiřuje. Článek Největší světový penzijní fond zvažuje investici do bitcoinového ETF! z webového portálu Finex.cz.

Přichází růst bitcoinu, zlata a akcií. Pomohlo zasedání Fedu. Je pokles v nedohlednu?

21.03.2024 13:13 V další pravidelné video analýze se podíváme na čerstvé informace ze včerejšího zasedání Federálního rezervního systému. Zlato, bitcoin a akciový trh totiž začaly ihned po měnově-politickém rozhodnutí agresivně posilovat do blízkosti nebo na nová historická maxima. Ve videu si proto vysvětlíme, proč trhy tímto způsobem reagovaly. Cena bitcoinu se stále drží v blízkosti historických maxim. Článek Přichází růst bitcoinu, zlata a akcií. Pomohlo zasedání Fedu. Je pokles v nedohlednu? z webového portálu Finex.cz.

Češi vyvíjí vlastní stablecoin, uspěje? Jak se daří miliardové skupině WBTCB Martina Stránského?

20.03.2024 22:33 Roste obliba nákupu kryptoměn skrze Bitcoinmaty? Jak skupinu WBTCB ovlivnil bear market na kryptoměnových trzích? Vyzpovídali jsme Martina Stránského. Článek Češi vyvíjí vlastní stablecoin, uspěje? Jak se daří miliardové skupině WBTCB Martina Stránského? z webového portálu Finex.cz.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.