Po halvingu bitcoinu přišla cenová bomba. Ale jiná, než kterou si optimisté malovali

21.04.2024 02:00  Největší kryptoměna prodělala dlouho očekávané půlení , které zeslabilo příliv nových virtuálních mincí na trh. S kurzem bitcoinu ale dlouho očekávaná událost o půlden později prakticky nehnula. To se nedá říct o poplatcích za bitcoinové transakce, které brutálně zdražily.

Kdy nakoupíte bitcoin u českých bank? Kryptoměny dávají vzpomenout na kauzu kultury kriplů

18.04.2024 21:40  V Česku by se mohlo brzy odehrát volné pokračování jednoho z nejzajímavějších byznysových příběhů letošního roku.

Bitcoin překonal hranici 72 tisíc dolarů, růstu pomáhají ETF i snižování sazeb

08.04.2024 18:30  Cena bitcoinu se zvyšuje, překonala 72 tisíc dolarů . Blíží se přitom půlení bitcoinu, takzvaný halving, které nastane v druhé polovině dubna. Počet denně vygenerovaných virtuálních mincí se sníží na polovinu a klesne i odměna pro těžaře bitcoinu. V minulosti se cena bitcoinu po halvingu zvyšovala.

Žádáte o hypotéku? Investice do krypta a hazard se bankám nelíbí

05.04.2024 15:41  Banky při schvalování hypoték neposuzují jen příjmy a výdaje žadatelů, ale i to, zda investují například do kryptoměn. Zkoumají i jejich případné online sázení v hazardních hrách. Plusové body to žadatelům o hypotéku rozhodně nepřináší.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.