Drama v Survivoru s šíleným koncem. Iva zkazila epický tah Piráta a Nikoly, pak přišel potupný konec

25.04.2024 05:03 Se Survivorem se navždy rozloučila Iva. Tu na kmenové radě v nejnovějším díle odhlasoval kmen Titánů a ona se tak utkala v duelu s Bandurkem, s nímž však prohrála. Svůj osud si ale zvolila sama. Pirát se vytasil s velkorysým gestem a chtěl hráčce z druhého kmene věnovat imunitu. Iva ji však odmítla a MMA zápasníka pořádně rozzuřila.

Denní horoskop na čtvrtek 25. 4. 2024: Ryby budou postaveny před zásadní rozhodnutí, Raky čeká úspěš

25.04.2024 05:03 Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na čtvrtek 25. 4. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Šílenství okolo Leoše Mareše během koncertu v Praze. Fanynky na setkání s ikonou stály obří fronty

25.04.2024 05:03 Kolem Leoše Mareše propuklo hotové šílenství. Stalo se tak před jeho velkým koncertem v Praze, kam dorazili fanoušci s neskutečným předstihem. Ti nejvěrnější si zakoupili takzvaný meet&greet, kde se s nimi zpěvák vyfotil, poklábosil a zavtipkoval. Jak zachytili reportéři eXtra.cz, některé fanynky jsou z něj natolik mimo, že dorazily již potřetí.

Matka, která vychovávala děti v šílených podmínkách, se nevzdá. Chce je zpátky do péče, sama se o ně

25.04.2024 05:03 Případ matky z Hluboké, která vychovávala děti v otřesných podmínkách, šokoval veřejnost. Žena žila v polorozpadlé chatrči společně se třemi dětmi, které nechodily do školy či školky a neměly k dispozici ani sociální zařízení. Jak informuje web CNN Prima News, o děti však hodlá bojovat.

Upřímná slova Vondroušové po šokujícím rozvodu: Promluvila o bolestivém období, její láska z dětství

25.04.2024 05:03 Před několika dny tenistka Markéta Vondroušová šokovala fanoušky, když spolu s manželem Štěpánem Šimkem oznámila konec vztahu. "Prostě nám to nevyšlo," řekla Blesku. Vítězka Wimbledonu poznala svého osudového muže už v patnácti letech. Přestože si partneři slíbili, že spolu zůstanou navěky, jejich manželství krachlo po necelých dvou letech. To však nebyla jediná bolest, kterou tenistka musela ve svém soukromí projít.

Zoufalá Agáta odmítá předat Rozárku Soukupovi: Řekl mi, že si pro ni přijede s advokátkou i s polici

25.04.2024 05:03 Dusno mezi Agátou Hanychovou a Jaromírem Soukupem už nemůže být větší. Zoufalá influencerka zrušila dohodu o péči o dceru a už neví, co by si počala. Soukup však nemíní ze svých požadavků slevit a Rozárku si chce vyzvednout i navzdory vysokým horečkám, které dítě má. "Já mu ji nedám," svěřila se Hanychová pro eXtra.cz.

OBRAZEM: Tady trpěly tři děti bez vody a elektřiny. Navštívili jsme rozpadlou chatu v Hluboké

25.04.2024 05:03 Začátkem týdne otřásla Českem zpráva, která se často nestává. Strážníci, kteří kontrolovali hlučnou skupinku nepřizpůsobivých před jedním ze supermarketů v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech, narazili na tři nezaopatřené děti. Ty žily se svou matkou a dalšími čtyřmi dospělými několik týdnů v chatě v hrozných podmínkách bez tekoucí vody a elektřiny.

Hvězda Ordinace přiznala pochyby o třetím těhotenství: Totální vyčerpání a kocovina trvající čtyři m

25.04.2024 05:03 Herečka Lenka Zahradnická nedávno oznámila na svých sociálních sítích, že se její rodina dočká třetího přírůstku. Ale ani ne po čtrnácti dnech se slzy radosti proměnily v obavy. Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě si právě uvědomila, co vlastně tři děti znamenají, a na chvilku na svém Instagramu zapochybovala, zda s partnerem Michalem udělali dobře.

Jindřiška z Pelíšků snad nestárne. Kristýna Badinková vypadá po čtyřicítce fantasticky

25.04.2024 05:03 Kdo by neznal mladou Jindřišku z filmu Pelíšky. Herečka Kristýna Badinková Nováková kromě ní následně ztvárnila ještě další role. Zahrála si například ve filmech Milenci a vrazi nebo Kuky se vrací. "Mě si všichni pořád spojují s tím filmem, Silvu taky. Naštěstí na nás lidé reagují velmi přátelsky, je vidět, že ten film mají rádi. Pro mě je to taková historie, že to je asi jediný film, ve kterém se můžu vidět. V těch novějších to málokdy vydržím," uvedla herečka, která dnes slaví 41. narozeniny, pro server iDnes.cz.

Ornella obvinila Filipa z nevěry. Měl mít pletky s jednou ze soutěžících Survivoru. Koktová práskla,

25.04.2024 05:03 Účastník reality show Survivor Filip Křížek šokoval diváky, když se v duelu nechal porazit a soutěž opustil. Ačkoli svůj odchod původně zdůvodňoval steskem po rodině, následně uvedl, že se musel vrátit do práce, kde mu dali jen měsíc volna. S další teorií přišla ve svém podcastu Ornella Koktová. Podle jejího tvrzení měl mít Filip v Survivoru románek s Nikolou Kabátovou, což měl být důvod jeho odchodu. "Neříkám, že byl kocour v troubě, ale něco proběhlo. Je to důvod, proč odešel. Snad mi nerozbije hubu," řekla Ornella.

Petr Vojnar přišel o nejdůležitější moment v životě rodiče. Moderátor přiznal, že chyběl u porodu a

24.04.2024 13:20 Jak jsme již informovali, moderátor Petr Vojnar se ve čtvrtek stal podruhé otcem, když mu staronová partnerka Lenka přivedla na svět opět syna, tentokrát Tobiase Cristophera. Co Petr k radostné události řekl eXtra.cz a proč nemohl být u porodu?

Ukrajinec za zneužití a pokus o vraždu patnáctileté Češky vyfasoval tvrdý trest. Pro svůj čin si nac

24.04.2024 13:20 Za šílené napadení patnáctileté dívky dostal o čtyři roky starší Ukrajinec Viktor Veselovskyj devatenáct let ve vězení. Trest mu potvrdil plzeňský krajský soud. V srpnu minulého roku napadl dívku v jednom z plzeňských parků a jen zázrakem nepřišla o život. Čin měl pachatel zřejmě promyšlený předem.

Xholakys obětí děsivého útoku. Žena po ní ve vlaku mrskla láhev prosecca, zasáhla ji přímo do hlavy

24.04.2024 13:20 Valérie Holáková alias Xholakys zažila šílené momenty. Během cesty vlakem do Prahy ji napadla jiná slečna, která po ní měla vrhnout láhev prosecca. Influencerka při incidentu utrpěla zranění, které ukázala na svém Instagramu.

Další mrazivé svědectví o chování Cimického. Pacientka popsala nechutné praktiky obžalovaného psychi

24.04.2024 13:20 V úterý začal Obvodní soud pro Prahu 8 vyslýchat poškozené ženy v kauze obviněného psychiatra Jana Cimického. Ten měl podle obžaloby zneužívat své pacientky. Se svou zkušeností s Cimickým se nyní svěřila další novinářka. "Když jsem si lehla na lůžko, začal mě osahávat na prsou a vzrušil se při tom. Já jsem mu řekla, že je prasák, a protože jsem žena od rány, měla jsem co dělat, abych mu jednu nevrazila. Sebrala jsem ale věci a z místnosti utekla. Oblékla jsem se až venku,“ řekla novinářka Vlaďka serveru Novinky.cz.

Drsná šikana české krásky v Růži pro nevěstu. Hojdyszová je kvůli nechutným pomluvám na hraně zhrouc

24.04.2024 13:20 Růže pro nevěstu běží na plné obrátky. Srdce zámožného podnikatele Radka Urbanyaka se do slovenské reality show vydala dobývat i česká modelka Julie Hojdyszová. Jak je patrné z nejnovějšího dílu, ostatní slečny ji nemohou vystát. Před Radkem ji pomlouvají, házejí jí klacky pod nohy a nazývají ji psychopatkou.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.