Bezpečné zálohování a obnova dat v prostředí Acronis

28.03.2024 15:02 Cloudové řešení Acronis Cyber Protect Cloud, které začala využívat společnost Wittmann Battenfeld CZ k zabezpečenému zálohování svých dat a systémů, implementoval ALGORIT CZECH - zlatý partner Acronis. Ten se současně stará také o nepřetržitou správu a zabezpečení firemní IT infrastruktury.

Moderní ochrana koncových bodů

28.03.2024 15:02 Společnost ESET byla v hodnotících zprávách IDC MarketScape, které poskytují hloubkové kvantitativní a kvalitativní hodnocení ICT dodavatelů pro širokou škálu technologických trhů, jmenována lídrem a dvakrát také hlavním hráčem v oblasti moderního zabezpečení koncových bodů v malých, středních a velkých firmách.

ČTÚ nemá zákonnou pravomoc odebrat operátorům oprávnění k podnikání

27.03.2024 11:41 ČTÚ se ve své praxi setkává i s podněty zákazníků jednotlivých poskytovatelů služeb elektronických komunikací, kteří nebyli z různých důvodů spokojeni s jejich přístupem a žádali Úřad, aby jim bylo odňato oprávnění k podnikatelské činnosti. V případě nespokojenosti je v prvé řadě potřeba uplatnit prostředky nápravy určené k tomu zákonem.

Mikrovýroba v oblasti digitálního tisku

27.03.2024 11:41 Společnost Epson na veletrhu Fespa 2024 představila rozmanitou paletu tiskových technik, která ukazuje rozsah pokročilého flexibilního využití řady digitálních tiskáren - včetně nejnovějších sublimačních tiskáren, tiskáren pro přímý potisk textilu a ultrafialových signage tiskáren.

Akcelerační program zavedení GenAI

26.03.2024 12:24 Generative AI Acceleration Program, který využívá zkušenosti společnosti Eviden s výzkumem a vývojem GenAI ve spolupráci s předními výzkumnými konsorcii z celého světa, staví na řadě projektů generativní umělé inteligence realizovaných u různých zákazníků ze všech odvětví.

Přechod na Microsoft 365 s podporou adopčního programu Pumpedu

26.03.2024 12:24 Během celého procesu digitální transformace společnosti budeme s vámi a zajistíme, aby změna byla trvalá a hluboce zakořeněná. Zaměstnancům pomůžeme sžít se s novou technologií Microsoft 365 a nastavit si pravidla použití a vzájemné spolupráce - pouhá instalace nástrojů nestačí.

Výpadky IT motivují firmy k přechodu na MSP služy

25.03.2024 09:40 Podle více než 60 % dotazovaných partnerů v průzkumu společnosti ZEBRA SYSTEMS - distributora řešení N-able na českém a slovenském trhu, je nepříjemná zkušenost s výpadky IT provozu hlavní motivací zákazníků k přechodu na MSP služby.

Kybernetické hrozby roku 2024

22.03.2024 09:20 Experti ze společnosti Eviden varují před kybernetickými hrozbami, které budou letos nejvíce ohrožovat firmy. Vedle tradičních aktivit jako ransomware a phishing vzroste závažnost útoků přes kvantové počítače, umělou inteligenci, 5G infrastrukturu nebo virtuální realitu.

Lepší kvalita signálu mobilních operátorů na železničních koridorech

21.03.2024 11:20 ČTÚ mezi listopadem 2023 a únorem 2024 provedl ve spolupráci se Správou železnic průběžné měření pokrytí tranzitních železničních koridorů a ostatních železničních tratí sítě TEN-T v ČR signály mobilních radiokomunikačních sítí 2G, 4G, a 5G za účelem zjištění aktuálního stavu pokrytí.

Jiří Havlíček - nový generální ředitel společnosti Daktela

20.03.2024 13:30 Do čela globální technologické společnosti Daktela, která poskytuje firmám svůj software pro komunikaci se zákazníky, řízení zákaznické zkušenosti a také pro komunikaci uvnitř firem, se na začátku února 2024 postavil její dosavadní technický ředitel Jiří Havlíček. Na této pozici vystřídal Martina Skabu, který se po úspěšné akceleraci zahraniční expanze přesouvá zpět do skupiny Sandberg Capital.

30. výročí založení společnosti EDITEL CZ

19.03.2024 10:32 EDITEL CZ letos slaví třicet let od svého založení a během této doby se stal klíčovým hráčem nejen na tuzemském trhu. Společnost je dnes lídrem v oblasti elektronické výměny dokumentů a uznávaným partnerem, který garantuje zodpovědnost, spolehlivost, vysoký standard a profesionalitu svých produktů a služeb.

Klíčová opatření reaktivní ochrany při kybernetickém útoku

18.03.2024 12:00 Úspěch kybernetického útoku dramaticky roste s podceňováním hrozeb ze strany managementu a neopatrností uživatelů v organizaci. Podle více než 80 % IT profesionálů dotazovaných společností GFI Software je největším nešvarem klikání na odkazy v podezřelých e-mailech a neopatrná manipulace s přihlašovacími údaji.

Zpracování přirozeného jazyka v prostředí Salesforce s podporou AI

15.03.2024 13:20 Nový startup Rozárka - Rossie.AI - reaguje na rozmach generativní AI a poptávku po praktických aplikacích a nástrojích, které lze efektivně využít ve firmách a organizacích. Je zaměřen především na řešení pro zpracování přirozeného jazyka v platformě Salesforce - konkrétně češtiny a dalších jazyků střední a východní Evropy.

Udržitelné digitální pracoviště

14.03.2024 10:31 Přehodnocení životního cyklu jednotlivých IT zařízení dokáže významně přispět ke snížení celkových emisí uhlíku. Společnost Atos proto vytvořila koncept tzv. Udržitelného pracoviště s prvky cirkulární ekonomiky. Například využívání repasovaných notebooků by přineslo přibližně 40% snížení emisí uhlíku v porovnání s obměnou za zcela nová zařízení.

Skenery Epson kombinují vysokou kvalitu skenů se zmenšenými soubory

13.03.2024 12:10 Mezinárodní testovací laboratoř DataMaster Lab zkontrolovala stovky produktů a otestovala je podle mnoha kritérií. Výsledkem je seznam desteti skenerů poskytujících nejvyšší kvalitu / nejmenší soubory, čímž vychází vstříc zvýšené poptávce po produktech splňujících oba požadavky.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.