Apple pracuje na technologii výroby futuristického celoskleněného MacBooku Pro

15.04.2024 11:50 Nově odhalený výzkum ukazuje, že Apple se snaží napodobit skleněnou zadní stranu iPhonu pro celoskleněný MacBook Pro, který…

Hledáte spolehlivého a levného dodavatele zlata?

11.04.2024 04:20 Nejlevnějšího prodejce zlata v ČR najdete na adrese zlatemince.cz

Samsung předběhl Apple a stal se předním světovým výrobcem chytrých telefonů

10.04.2024 21:21 Není to ani tak o popularitě, ale spíše o cyklech vydávání, ale Samsung je opět světovým výrobcem smartphonů…

Podle Applu je baterie iPhonu 15 odolnější, než se původně myslelo

09.04.2024 01:33 Apple aktualizoval svá očekávání ohledně výdrže baterie iPhonu 15 a iPhonu 15 Pro, přičemž společnost uvedla, že poskytuje dvojnásobek dříve předpokládaných nabíjecích cyklů. Kapacita baterie byla pro uživatele iPhonů vždy problémem , někteří si stěžovali, že baterie jejich smartphonu nevydrží v průběhu času tolik nabití, jak by očekávali. Zatímco Apple již dříve nastínil svá očekávání, jak dlouho by měla baterie vydržet, nyní své tvrzení zdvojnásobil.

Nepřepisujte poznámky z porad ručně. Víme, jak na to jedním kliknutím myši

09.04.2024 01:33 Zapomeňte na nekonečné ťukání do klávesnice a hodiny zbytečné práce. Raději se spolehněte na moderní převod obrázků na text. S pomocí šikovné umělé inteligence totiž stačí nahrát požadovaný soubor a kliknout na tlačítko. Následně se váš text ihned převede do požadované podoby. Otázka minutky.

Apple chce, abyste se mohli dotýkat a cítit věci v AR nebo VR

09.04.2024 01:33 Digitální prvky v reálném světě prostřednictvím Apple Vision Pro nestačí vidět, Apple chce uživatelům poskytnout kompletní smyslový zážitek. Nově udělený patent se zdá být dalším patentem, který odhaluje, že Apple zkoumá chytré prsteny, jako je takzvaný „ Apple Ring“. Přichází po nedávných zvěstech, že takový prsten je na spadnutí a že Apple stále více tlačí na výrobu nositelných zařízení.

Uživatelé Androidu přecházející na iPhone upřednostňují hodnotu před technologiemiAndroiduUživatelé

08.04.2024 18:00 Mezi uživateli Androidu, kteří přecházejí na iPhone, se objevil zajímavý trend, přičemž většina kupujících upřednostňuje cenovou dostupnost před funkcemi. Nedávná analýza Consumer Intelligence Research Partners odhaluje, že významný segment lidí kupujících iPhone, který v daném čtvrtletí tvoří asi 15 % z celkového počtu kupujících, jsou bývalí uživatelé Androidu. Tito přeběhlíci tíhnou spíše ke starším modelům iPhone než k nejnovějším nabídkám.

Apple nabízí nahléd do nového vývojářského kanálu s upoutávkou na YouTube

05.04.2024 15:31 Nový vývojářský kanál společnosti Apple na YouTube zveřejnil krátké video propagující vývoj pro platformy Apple před svou událostí…

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.