Finálový turnaj asociace WTA byl přiznán Šen-čenu v Číně

Datum: 19.01.2018
St. Petersburg (Florida) 19. ledna 2018 (PROTEXT/PRNewswire) - - Pro turnaj na závěr sezóny byly vyznačeny rekordní odměny v celkové výši 14 milionů USD - Bude vybudován nový velkolepý stadion Tenisová asociace žen (WTA) dnes oznámila svůj výběr města Šen-čen v Číně...
St. Petersburg (Florida) 19. ledna 2018 (PROTEXT/PRNewswire) - - Pro turnaj na závěr sezóny byly vyznačeny rekordní odměny v celkové výši 14 milionů USD - Bude vybudován nový velkolepý stadion Tenisová asociace žen (WTA) dnes oznámila svůj výběr města Šen-čen v Číně pro organizaci finálového turnaje WTA, nejprestižnější události v kalendáři WTA, od roku 2019 do roku 2028. Společnost Gemdale Corporation, jeden z největších a nejvýznamnějších developerů nemovitostí v Číně, předložila vítěznou nabídku. Nabídka společnosti zahrnuje vybudování nejmodernějšího místa v centru města s kapacitou 12 000 lidí a rekordní výhru v celkové výši 14 milionů dolarů pro 8 nejlepších singlistek a 8 párů pro čtyřhry, což je dvojnásobek předchozího rozpočtu. „Je mi velkým potěšením oznámit, že dynamické město Šen-čen bylo vybráno jako hostitel finále WTA pro příští desetiletí," řekl Steve Simon, generální ředitel a předseda asociace WTA. „Toto bude bezesporu největší a nejvýznamnější finále WTA ve 45leté historii od založení WTA a je příslibem pozvednutí této akce na novou velkolepou úroveň!" „Pro město Šen-čen je ctí, že bylo vybráno jako hostitel finálového turnaje WTA," řekl Liu Fengning, generální ředitel společnosti Shenzhen Gemdale Sports Industry Co., Ltd. „Tato událost na světové úrovni přiláká místní a zahraniční tenisové fanoušky a posílí reputaci Šen-čenu jako globálního města, které je kulturně otevřené a pulzující. Ctíme hodnoty asociace WTA týkající se inkluzivity a rovnosti a jsme vděční za příležitost přidat k čínskému tenisovému dědictví organizování akce, která povzbudí mladé generace k zapojení do tohoto sportu." Paní Billie Jean King, průkopnice a zakladatelka asociace WTA, poznamenala: „Je naprosto neuvěřitelné, že jsme svědky růstu turnaje končícího sezónu WTA a Šen-čen bude pro tento turnaj fantastickým domovem. První finálový turnaj se odehrál v roce 1972 v Boca Raton na Floridě, dříve byla založena asociace WTA, která na ceny získala celkovou sumu 100 000 USD. Rekordní rozpočet ve výši 14 milionů dolarů určených pro Šen-čen odráží globální sílu našeho sportu a to, jak Šen-čen a Čína vnímají ženský tenis." Samantha Stosur, členka Rady hráčů asociace WTA, uvedla: „Jsem ohromena rozsahem nabídky Šen-čenu. Zvýšený rozpočet pro odměny a výstavba nového stadionu se jmennými právy je neuvěřitelná. Avšak nejdůležitější je, že finanční podpora a vládní závazek jsou výjimečnou investicí do WTA, která pomůže rozvíjet tenis žen ve všech koutech světa po mnoho let. Je to vzrušující den a chvíle pro mě a všechny naše hráčky asociace WTA." Rok 2019 bude znamenat 49. organizaci turnaje a Šen-čen je desátým městem, které bude hostit finále WTA. Související odkazy: http://www.wtatennis.com/news/shenzhen-china-host-wta-finals-starting-2019 KONTAKT: Heather Bowler, WTA, hbowler@wtatennis.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.