Srdce s láskou darované přichází s dárkem

Datum: 13.12.2017
Praha 13. prosince (PROTEXT) - Celostátní soutěž pro dětské týmy prodloužena až do konce ledna Uzávěrka přihlášek do čtvrtého ročníku celostátní soutěže Srdce s láskou darované se posunula až na konec ledna 2018. "Přistoupili jsme k tomuto rozhodnutí na základě...
Praha 13. prosince (PROTEXT) - Celostátní soutěž pro dětské týmy prodloužena až do konce ledna Uzávěrka přihlášek do čtvrtého ročníku celostátní soutěže Srdce s láskou darované se posunula až na konec ledna 2018. "Přistoupili jsme k tomuto rozhodnutí na základě žádostí, které k nám přicházely ze škol. Rok od roku se konec roku tak nějak zrychluje a učitelé žádali víc času, aby mohli svá Srdce s dětmi dokončit podle představ a v klidu darovat těm, kterým jsou věnována, a to třeba až po Novém roce. Máme radost z toho, že stále víc dětí se svými pedagogy žije naší soutěží několik měsíců a užijí si při tom nezapomenutelné chvíle," informuje Jana Jenšíková, šéfredaktorka AGE a jedna z organizátorek soutěže, do níž se už v průběhu tří let zapojilo více než 18.000 dětí. Právě v těchto dnech vychází vánoční číslo AGE, v němž najdete podrobnější informace, stejně jako na webu www.srdceslaskou.cz a nově zřízené facebookové stránce soutěže https://www.facebook.com/srdceslaskou/. O tom, jaké dětské týmy přijedou na jaře na setkání vítězů do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR rozhodne porota, jejímž předsedou je ředitel divadla Studio Ypsilon Jan Schmid a zasedají v ní mimo jiné i herci Martin Dejdar, Jiří Lábus a Jan Jiráň. Soutěží se ve dvou věkových kategoriích: v první jsou 3. až 9. ročníky základních škol a ve druhé mladší děti z mateřských škol a prvních a druhých tříd ZŠ. Dále organizátoři vyhlásili dvě zvláštní ceny - Zvláštní cenu pro školu za školní kolo a Zvláštní cenu za originální design a technickou tvořivost. Přihlášky lze odeslat on-line prostřednictvím webu soutěže www.srdceslaskou.cz až do konce ledna 2018. Od 5. února do 15. března bude na tomto webu probíhat veřejné hlasování, které určí TOP 10 z pohledu veřejnosti (nezávisle na porotě). Přibližně desítku vítězných kolektivů obou kategorií, zvláštních cen a hlasování čekají kromě cesty do Prahy do Poslanecké sněmovny nádherné ceny! Za myšlenkou soutěže Srdce s láskou darované stojí od počátku vydavatelství ANTECOM a společnost OPTYS, které jsou také jejími hlavními sponzory. Patronem je Studio Ypsilon a záštitu převzala stejně jako v minulých ročnících Poslanecká sněmovna Parlamentu České republiky. Kontakt: ANTECOM s.r.o. Redakční servis: +420 602 313 176 produkce@antecom.cz www.srdceslaskou.cz www.age-management.cz www.antecom.cz www.facebook.com/srdceslaskou
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.