Výstava květin Čimelice 2017

Datum: 20.08.2017
Čimelice (Písecko) 17. srpna (PROTEXT) - V jihočeských Čimelicích se 24. až 27. srpna sejdou milovníci zahradnického a zahrádkářského oboru na tradiční výstavě květin, jejíž tradice začala v 60. letech 20.století a kterou pravidelně navštíví během 4 dnů na 25 tisíc návštěvníků!...
Čimelice (Písecko) 17. srpna (PROTEXT) - V jihočeských Čimelicích se 24. až 27. srpna sejdou milovníci zahradnického a zahrádkářského oboru na tradiční výstavě květin, jejíž tradice začala v 60. letech 20.století a kterou pravidelně navštíví během 4 dnů na 25 tisíc návštěvníků! Akce je oceňována u odborné i laické veřejnosti. Hodnoceno je zejména kvalitní a umělecké zpracování květinové části výstavy a také široký výběr zahradnických produktů od pěstitelů z celé České republiky. Svojí kvalitou patří tato výstava mezi nejlepší akce svého druhu v České republice. V areálu zahradnictví Zámecké zahrady Čimelice bude připraveno na 50 aranžovaných expozic, najdete zde téměř stovku vystavovatelů a prověřených prodejců květin či zahradnického a doplňkového materiálu. Můžete se těšit na spojení výtvarného umění paní Olgy Volfové a květinových vazeb. O tom že, řemeslo "kvete" v každé době, Vás přesvědčí šikovné ruce aranžérů a floristů v expozici "Rozkvetlá řemesla", kterou doplní sortiment balkonových květin. Více na www.zahradacimelice.cz. Kontakt: Zámecká zahrada Čimelice Ing. Hana Chvalová tel. 382 228 192 www.zahradacimelice.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.