OVLÁDNOU ČEŠI OPĚT KOREU?

Datum: 21.07.2017
Praha 21. července (PROTEXT) - Češi mají opět šanci zabodovat v celosvětovém finále K-POP World festivalu. Podaří se nám uspět mezi nejlepšími tanečníky a zpěváky v žánru korejského popu? V neděli se v Národním domě na Vinohradech konalo republikové finále taneční...
Praha 21. července (PROTEXT) - Češi mají opět šanci zabodovat v celosvětovém finále K-POP World festivalu. Podaří se nám uspět mezi nejlepšími tanečníky a zpěváky v žánru korejského popu? V neděli se v Národním domě na Vinohradech konalo republikové finále taneční a pěvecké soutěže K-POP Contest 2017. 12 nejlepších z celé republiky bojovalo o přízeň odborné poroty, v níž usedli například slavná korejská taneční choreografka Park Jun Hee mající na svědomí mimo jiné choreografii PSYe. Dalším porotcem byl exotický zpěvák a model Chris Mumba z hudebního uskupení New Element. "Ačkoliv jsem se na akci připravoval, velice mě překvapilo, kolik má k-pop v Čechách příznivců. Akce byla plná pestrých vystoupení a pozitivní energie. Moc jsem si porotcování užil,“ říká Christopher, který aktuálně účinkuje například v muzikálu Rocky. Soutěžilo se ve dvou kategoriích - zpěv a performance, napříč kategoriemi pak samotní diváci určili vítěze ceny sympatie. Tu si drtivou převahou odnesla skupina !scream, která získala v hlasování asi desetkrát více bodů než ostatní. Příval pozitivní energie, jaký skupina předvedla, rozjásal nejen publikum, ale také odbornou porotu, která překvapivě bodováním rozhodla, že skupina !scream vyhraje 1. místo i v taneční kategorii. Zaskočeni byli i samotní interpreti: "Jsme z toho úplně paf, vůbec jsme to nečekali. Myslím, že vystoupily skupiny, které mají lepší technické provedení. Možná jsme zaujali, protože jsme tam nepřišli vyhrát," komentuje Vráťa, člen skupiny a trenér. V kategorii zpěv zvítězila sedmadvacetiletá brunetka z Brna Lenka Koprajdová, které před dvěma lety učaroval K-pop, ačkoliv vystudovala operní zpěv. Loňské ročníky ukázaly, že malá Česká republika dokáže právě v K-popu světově prorazit. Dokážeme navázat na předchozí úspěchy z let 2012-2014, kdy jsme se v celosvětovém finále pravidelně umísťovali na příčkách vítězů? Pomozte i Vy k dalšímu úspěchu naší země a sledujte FB stránku Czech Hallyu Wave, neziskové společnosti pro podporu česko-korejských kulturních vztahů, která za celou akcí stojí již po sedm let. Pro více informací či v případě zájmu o rozhovory či reportáže (ať už s porotou, výherci či skupinou OMG) kontaktujte, prosím: Czech Hallyu Wave (organizátor, občanské sdružení pro podporu česko-korejských vztahů) Gabriela Sedláčková Gabriela@eleganceindetail.com, Mobil: 725 549 572 Michaela Sojková czechhallyuwave@gmail.com, Mobil: 608 829 555
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.