VÝZVA předsedy výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu Poslanecké sněmovny

Datum: 24.02.2017
Praha 24. února (PROTEXT) - VÝZVA Předseda výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu posl. Jiří Zlatuška ve smyslu ustanovení § 36 odst. 7 zákona č. 130/2002 o podpoře výzkumu, experimentálního vývoje a inovací z veřejných prostředků a o změně některých...
Praha 24. února (PROTEXT) - VÝZVA Předseda výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu posl. Jiří Zlatuška ve smyslu ustanovení § 36 odst. 7 zákona č. 130/2002 o podpoře výzkumu, experimentálního vývoje a inovací z veřejných prostředků a o změně některých souvisejících zákonů (zákon o podpoře výzkumu, experimentálního vývoje a inovací), ve znění pozdějších předpisů, vyzývá právnické osoby zabývající se výzkumem a vývojem, aby ve lhůtě do 15. dubna 2017 předložily výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu Poslanecké sněmovny návrhy na volbu 2 členů Kontrolní rady Grantové agentury České republiky. Případné dotazy zodpoví sekretariát výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu Poslanecké sněmovny, Sněmovní č. 4, 118 26 Praha 1, tel. 257173361, e- mail: vvvkmt@psp.cz. V Praze dne 23. 2. 2017 Jiří Zlatuška v. r. předseda výbor pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu Poslanecké sněmovny
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.