Boost získala prestižní oficiální licenci emoji(R)

Datum: 28.09.2016
Cham (Švýcarsko) 28. září (PROTEXT/PRNewswire) - Denně se používá 6 miliard ideogramů. Každý je zná, každému se líbí. Společnost Boost Group začíná zajímavou spolupráci se společností emoji na prodej oficiální značky emoji(R) a její oblíbené knihovny ideogramů ve vysokém...
Cham (Švýcarsko) 28. září (PROTEXT/PRNewswire) - Denně se používá 6 miliard ideogramů. Každý je zná, každému se líbí. Společnost Boost Group začíná zajímavou spolupráci se společností emoji na prodej oficiální značky emoji(R) a její oblíbené knihovny ideogramů ve vysokém rozlišení. (Fotografie: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160927/412212 ) V následujících několika letech bude společnost Boost Group navrhovat a produkovat na míru šité sběratelské koncepty pro maloobchodníky založené na obchodních známkách a autorských právech společnosti emoji v západní, východní a jižní Evropě a Rusku. Společnost Boost Group se zaměřuje na produkci klasických a sběratelských propagačních předmětů na základě ohlasů kampaně o Mimoních (Minions) pro řetězec Carrefour ve Španělsku a ve Francii, která byla úspěšně spuštěna v roce 2015 a v letošním roce získala v Londýně mezinárodní ocenění za nejlepší věrnostní program International Loyalty Award. V současné době zahrnuje portfolio společnosti emoji téměř 4 000 ideogramů, které byly vytvořeny speciálně pro provozování licencí. Oficiální značka emoji(R) je velmi dobře známa a zavedená na celém světě a její ideogramy používají nejprestižnější licenční partneři z mnoha průmyslových odvětví. Využívají se rovněž v oblasti prodejní politiky a propagace pro zákazníky, retenčních programů a reklamy. "Ve společnosti Boost Group jsme na tuto poslední licenci velmi pyšní. Neexistuje lepší způsob jak se jednoduše projevit, než vyjádřit se pomocí ideogramů, neboť ty přinášejí dobrou náladu a naše marketingové a tvůrčí týmy již pracují na vzrušující výzvě vytvořit zábavné koncepce, hry a digitální řešení," uvedl generální ředitel společnosti Boost Group Mario Schwegler a dodal: „V současné době nabízíme našim klientům v Evropě kompletní propagační koncepce značky emoji(R), abychom aktivovali kupující, zvýšili prodej a zvětšili průměrnou velikost nákupního košíku." "Jsme velmi rádi, že můžeme spolupracovat se společností Boost Group, která má na svém kontě celou řadu úspěchů při vytváření skvělých věrnostních programů. Společně zavedeme oficiální značku emoji(R), která přetrvá mnoho let, do různých programů odměn v digitální i fyzické podobě. Dlouhodobá udržitelnost je to, co naši zákazníci hledají a oficiální značka emoji(R) splňuje všechny požadavky k tomu, aby přinášela dlouhodobě radost a úspěch. Těšíme se na první uvedení na trh, " řekl generální ředitel společnosti emoji Marco Huesges. Další informace o projektech společnosti Boost naleznete na adrese: http://www.boostgroup.eu/cases-eng Podívejte se na video emoji: https://youtu.be/ESJOiHvZMsA Další informace o projektu One-Stop-Shopping společnosti Boost naleznete na adrese: http://www.boostgroup.eu Další informace naleznete na adrese http://www.emoji-company.com Kontakt: Laura Mattiucci - ředitelka marketingu Email : laura.mattiucci@boostgroup.ch Tel : +41-58-201-94-47 Fotografie : http://photos.prnewswire.com/prnh/20160927/412212 Zdroj : Boost Group
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.