Úsvit: Válečná zrada, trestní oznámení. Chovanec navrhuje integrovat 6000 imigrantů. Sobotka i Babiš nemají problém

Datum: 30.08.2016
Praha 30. srpna (PROTEXT) - Vláda bude ve středu schvalovat veřejnou zakázku pod názvem "Generální poskytovatel integračních služeb pro osoby s udělenou mezinárodní ochranou pro období let 2017 - 2019". Předmětem zakázky je integrace 6000 islámských imigrantů. Premiér...
Praha 30. srpna (PROTEXT) - Vláda bude ve středu schvalovat veřejnou zakázku pod názvem "Generální poskytovatel integračních služeb pro osoby s udělenou mezinárodní ochranou pro období let 2017 - 2019". Předmětem zakázky je integrace 6000 islámských imigrantů. Premiér Sobotka, vicepremiér Babiš i ministři napříč vládou opakují, že odmítají přijímat imigranty. Přesto všichni tito členové vlády s touto veřejnou zakázkou souhlasí a v připomínkovém řízení se proti ní žádný nepostavil. Cena za zakázku je 520 milionů korun. "Sobotka, Babiš a další ministři lžou každý den českému národu do očí. V době, kdy Evropa čelí islámské radikalizaci a terorismu, je to pro mě jako pro vojáka válečná zrada," uvedl k tomuto kroku vlády předseda Úsvitu a válečný veterán Miroslav Lidinský. "Jsme toho názoru, že v situaci, kdy oficiální stanovisko české vlády zní, že vláda odmítá přijímání imigrantů je zadání takové zakázky naprosto nehospodárné, neboť k zadání zakázky není žádný důvod. Oznamujeme proto, že pokud tento materiál vláda schválí, podá strana Úsvit-Národní koalice trestní oznámení za porušení povinností při správě cizího majetku,“ konkretizoval další postup Úsvitu předseda Lidinský. Kontakt: Jan Zilvar, tiskový mluvčí Úsvit - Národní Koalice Sněmovní 1 118 26 Praha 1 tel.: 725 044 980 e-mail: info@usvitnarodnikoalice.cz http://www.usvitnarodnikoalice.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.