Úsvit s BPI předal Sobotkovi petici proti kvótám. Proti Merkelové demonstrujeme po celé Praze

Datum: 25.08.2016
Praha 25. srpna (PROTEXT) - Zástupci Úsvitu a BPI předali dnes u příležitosti návštěvy kancléřky Merkelové premiéru Sobotkovi petici proti imigračním kvótám. Merkelová se svými pro-imigračními názory řadí po bok levicových extrémistů. Ještě horší je, že své postoje...
Praha 25. srpna (PROTEXT) - Zástupci Úsvitu a BPI předali dnes u příležitosti návštěvy kancléřky Merkelové premiéru Sobotkovi petici proti imigračním kvótám. Merkelová se svými pro-imigračními názory řadí po bok levicových extrémistů. Ještě horší je, že své postoje vyváží do ostatních zemí a implementuje v EU. "Premiér Sobotka tento týden prohlásil, že v ČR nechce mít silnou muslimskou komunitu. Proto jsme mu dnes přinesli naší celoevropskou petici proti imigračním kvótám," řekla před Úřadem vlády poslankyně Úsvitu Jana Hnyková. "V případě, že nepodepíše, bude nám jasné, že se opět jedná jen o předvolební sliby, takové Sobotkovy vývrtky a že po volbách zase otočí," doplnila jí předsedkyně Bloku proti islamizaci Jana Borkovcová. Úsvit s Blokem proti islamizaci svolávají na čtvrtek do hlavního města celou sérii demonstrací při příležitosti návštěvy spolkové kancléřky Angely Merkelové. Demonstrovat budeme nejprve před budovou ČVUT. Od 17 hodin se demonstrace přesune na Prašný most k Pražskému hradu, kam kancléřka přijede za českým prezidentem Zemanem. Poslední akce se uskuteční od 18:30 před Lichtenštejnským palácem, kde má mít Angela Merkelová závěrečnou oficiální večeři. My zde v kontrastu s tím uspořádáme akci "Český oktoberfest aneb českým pivem a bavorskou klobásou proti islamizaci". Kontakt: Jan Zilvar, tiskový mluvčí Úsvit - Národní Koalice Sněmovní 1 118 26 Praha 1 tel.: 725 044 980 e-mail: info@usvitnarodnikoalice.cz http://www.usvitnarodnikoalice.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.