Akademie ČTK už po prázdninách jede naplno

Datum: 25.08.2016
Praha (25.srpna (PROTEXT) - Zatímco školáci očekávají začátek nového školního roku se smutkem v duši, studenti Akademie ČTK čekání nevydrželi a prázdniny si zkrátili. První kurz Krizová komunikace již 23. srpna s předstihem odstartoval další semestr Akademie a byl obsazen...
Praha (25.srpna (PROTEXT) - Zatímco školáci očekávají začátek nového školního roku se smutkem v duši, studenti Akademie ČTK čekání nevydrželi a prázdniny si zkrátili. První kurz Krizová komunikace již 23. srpna s předstihem odstartoval další semestr Akademie a byl obsazen do poslední židle. Následoval Kurz tvůrčího psaní, který vede žačka Arnošta Lustiga Dana Emingerová. Oba kurzy patří v poslední době k nejvyhledávanějším. Ukázky z kurzu tvůrčího psaní pravidelně zveřejňujeme na Facebooku Akademie. Na tvůrčí psaní ještě v srpnu naváže kurz Pavlíny Kvapilové o tom, jak zvládat interview. Od září se rozběhne výuka v Akademii naplno. Můžete se těšit na několik tradičních kurzů, například o možnostech i záludnostech češtiny nebo o stále větším významu titulků. Inspirovat účastníky k originálním postupům a hledání nových východisek ve výtvarné fotografii se bude snažit Roman Vondrouš, držitel mnoha prestižních cen, mezi nimiž je i první místo v jedné z kategorií soutěže World Press Photo. Bezplatná, a přitom k nezaplacení. Taková je publicita ve zpravodajství, usiluje o ni většina kulturních organizací. Pokud se staráte o propagaci kultury a o vztahy s veřejností, nenechte si kurz Jana Tomandla ujít. Podzimní novinkou je kurz Prezentuju s nadšením, který pomůže zájemcům zbavit se strachu z prezentování. Čekají vás praktické ukázky a metody, jež odlišují poutavé prezentace od těch nudných. Pokud se chcete zbavit strachu z prezentování, chcete se naučit dobře psát, zajímavě fotografovat nebo si lámete hlavu s tím, jak oslovit novináře, rádi vás v Akademii přivítáme. Kompletní seznam kurzů i s jejich charakteristikou si můžete přečíst zde. Veškeré vaše dotazy rádi zodpovíme na e-mailu akademie@ctk.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.