POZVÁNKA NA TISKOVOU KONFERENCI - Spravedlnost za oběti zabité za komunismu

Datum: 24.08.2016
Praha 24. srpna (PROTEXT) - Senátor Jiří Šesták srdečně zve na tiskovou konferenci, která se bude konat pod záštitou místopředsedkyně Senátu Parlamentu České republiky Miluše Horské v pátek dne 26. srpna 2016 od 10.00 hod v Zaháňském salonku Senátu PČR, Valdštejnské nám....
Praha 24. srpna (PROTEXT) - Senátor Jiří Šesták srdečně zve na tiskovou konferenci, která se bude konat pod záštitou místopředsedkyně Senátu Parlamentu České republiky Miluše Horské v pátek dne 26. srpna 2016 od 10.00 hod v Zaháňském salonku Senátu PČR, Valdštejnské nám. 4, 118 01 Praha 1 (vchod recepce C1). Tématem je trestní oznámení, které podala Platforma evropské paměti a svědomí Nejvyššímu státnímu zástupci Spolkové republiky Německo na 67 osob české a slovenské národnosti v celém řetězci velení zodpovědném za 5 případů německých civilistů zabitých na československých hranicích v době komunismu. O den dříve, dne 25. 8. 2016, se uskuteční tisková konference na totéž téma v Berlíně. Na tiskové konferenci vystoupí: senátor Jiří Šesták, místopředseda Výboru pro vzdělávání, vědu, kulturu, lidská práva a petice Senátu PČR, Luděk Navara, člen o. s. Paměť, Dr. Neela Winkelmannová, výkonná ředitelka Platformy evropské paměti a svědomí, Konrad Menz, advokát z advokátní kanceláře Derra, Meyer & Partner z Berlína a matka Hartmuta Tautze, osmnáctiletého východoněmeckého uprchlíka, který zemřel po napadení tzv. samostatně útočícími psy československé Pohraniční stráže před 30 lety, dne 9. 8. 1986. Tlumočení zajištěno. Pro přihlášení na tiskovou konferenci prosím použijte formulář: www.memoryandconscience.eu/tiskovakonference Děkujeme. S pozdravem Neela Winkelmannová Kontakt: Dr. Neela Winkelmannová výkonná ředitelka Platforma evropské paměti a svědomí Londýnská 43 120 00 Praha 2 Česká republika tel.: +420-222 561 053 director@memoryandconscience.eu www.memoryandconscience.eu
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.