Úsvit k odchodu Británie z Evropské unie

Datum: 24.06.2016
Praha 24. června (PROTEXT) - Odchod Británie z Evropské unie je malým krůčkem pro Británii, ale velkým krokem pro celou Evropu! Úsvit chce tímto srdečně pogratulovat občanům Velké Británie k odvážné volbě. "Odchod Británie z Evropské unie je malým krůčkem pro Británii,...
Praha 24. června (PROTEXT) - Odchod Británie z Evropské unie je malým krůčkem pro Británii, ale velkým krokem pro celou Evropu! Úsvit chce tímto srdečně pogratulovat občanům Velké Británie k odvážné volbě. "Odchod Británie z Evropské unie je malým krůčkem pro Británii, ale velkým krokem pro celou Evropu. Británie není odpadlík, ale reformátor celé Evropy. ČR musí následovat Británii. Musíme se zbavit probruselské vlády a vypsat referendum o Evropské unii. Referendum o vystoupení z EU není cíl ale cesta. Je to cesta jak společně s velkou Británii vrátit Evropu před Lisabonskou smlouvu," řekl po vyhlášení výsledků předseda stany Úsvit Miroslav Lidinský. "Nechceme ničit to, co je na unii dobré. Úsvit a občané České republiky stejně jako Británie bezesporu chtějí volný pohyb osob i zboží. Chceme však tyto výhody bez zbytečných regulací a byrokracie. Nenechme si namluvit, že to bez současných bruselských elit a jejich byrokracie nejde! Nechceme, aby nám Brusel omezoval držení zbraní, aby nám diktoval imigrační kvóty ani bezvízový styk s Tureckem a referendum o vystoupení z EU je cesta, jak toho dosáhnout," komentuje vystoupení předseda Miroslav Lidinský. Kontakt: Jan Zilvar, tiskový mluvčí Úsvit - Národní Koalice Sněmovní 1 118 26 Praha 1 tel.: 725 044 980 e-mail: info@usvitnarodnikoalice.cz http://www.usvitnarodnikoalice.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.