MARKETING MIX Hradec Králové 2016

Datum: 27.05.2016
Hradec Králové 27. května (PROTEXT) - Marketing Mix Hradec Králové se uskuteční ve čtvrtek 9. června 2016 v kongresovém centru v Hradci Králové. Jde o unikátní kombinaci B2B veletrhu a konference z oblasti reklamy a marketingu. Jedná se o jednodenní a nízkonákladovou akci s...
Hradec Králové 27. května (PROTEXT) - Marketing Mix Hradec Králové se uskuteční ve čtvrtek 9. června 2016 v kongresovém centru v Hradci Králové. Jde o unikátní kombinaci B2B veletrhu a konference z oblasti reklamy a marketingu. Jedná se o jednodenní a nízkonákladovou akci s cílem zprostředkovat kontakty mezi firmami v reklamní branži a s firmami - uživateli reklamy. Na neformálním setkání obchodníků nabízející strana prezentuje svoje produkty a služby ve standardizovaných a jednoduchých jednacích místech. Tato forma prezentace je dostupná a atraktivní bez nutnosti velkých investic také pro malé a střední firmy. Cílovou skupinou návštěvníků jsou zejména marketingoví manažeři firem a odborníci z reklamní branže, dále pak majitelé menších firem nebo obchodní manažeři. Pořadatelem je výstavnická společnost Omnis Olomouc, která se specializuje na pořádání převážně odborných veletrhů. Veletrh návštěvníkům z řad firemní klientely i zástupcům reklamní branže poskytne možnost navázat kontakty s vystavovateli z oblasti reklamy, marketingu a polygrafie, jako je např.: firma zabývající se marketingovými službami, tiskárna, výrobce reklamních a dárkových předmětů, firma z oboru velkoplošné reklamy, podpory prodeje, signmakingu... Akci doplňují a činí atraktivní přednášky a doprovodné programy. Uznávaní odborníci seznámí zájemce s trendy, technologickými novinkami a vůbec aktuálními a inspirativními informacemi. Přednášky jsou rozděleny do 4 tematických bloků: - Konference Digistrategie - Online Marketing 2016 - SEO, RTB, sociální sítě, e-mailing, content marketing, Linked IN, Facebook, automatizovaný marketing, mobilní aplikace - doporučujeme! - Mix trendů a novinek - Navigo3 - řízení projektové firmy jednoduše, neuromarketing, automatizovaný marketing / tvorba kampaní v marketingovém cloudu, veletrhy a eventy, LED velkoplošné obrazovky nejen jako reklamní médium. - Grafický design aktuálně - jak zjistit, že máte blbé logo, webová prezentace a právo. - Konec prokrastinace - jak ukončit chorobné odkládání úkolů a povinností. Zapište si do diáře MARKETING MIX Hradec Králové - 9. června 2016 v kongresovém centru ALDIS. Další Marketing Mix se koná v Praze - 15.9.2016 v Hotelu DUO a v Brně - 22.9.2016 v Interhotelu Voroněž. Více na www.omnis.cz, www.marketing-mix.cz, také na facebooku, twitteru i Linkedinu. Na setkání s Vámi se těší Ing. Veronika Povýšilová Omnis Olomouc, a.s. Horní lán 10a 779 00 Olomouc Tel.: 588 881 428 Mob.: 777 102 013 E-mail: povysilova@omnis.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.