Známé tváře poběží pro děti z dětských domovů - usnadní jim vstup do samostatného života

Datum: 04.05.2016
Praha 4. května (PROTEXT) - Již v neděli 8. 5. 2016 se běží známý VW marathon Praha. Letos se ho zúčastní i štafeta ve složení Leoš Mareš, Nora Fridrichová, Alice Jandová a Oldřich Sahajdák. Všichni tak podpoří organizaci DEJME DĚTEM ŠANCI. Organizace se zároveň stala titulárním...
Praha 4. května (PROTEXT) - Již v neděli 8. 5. 2016 se běží známý VW marathon Praha. Letos se ho zúčastní i štafeta ve složení Leoš Mareš, Nora Fridrichová, Alice Jandová a Oldřich Sahajdák. Všichni tak podpoří organizaci DEJME DĚTEM ŠANCI. Organizace se zároveň stala titulárním partnerem DM rodinného minimaratonu. Rozcvičky před tímto během se zhostí bavič a moderátor Vláďa Hron za asistence studentky Veroniky, kterou organizace podporuje ve studiu. Hlavního závodu o délce 42 km se pak zúčastní i jednadvacetiletý Pavel z dětského domova, kterého je možné v jeho úsilí finančně podpořit prostřednictvím jeho výzvy: https://www.darujme.cz/bezimdozivota/ "Věříme, že se Pavlovi podaří získat naším prostřednictvím cílovou částku, která mu významně ulehčí vstup do samostatného života. Naše organizace je garantem účelného využití těchto peněz a Pavlovi z ní uhradíme první nájmy," doplňuje Tereza Tkadlecová, koordinátorka projektu Běhám pro děti. Do podobné výzvy se odhodlala i štafeta složená ze známých osobností, která tak rovněž podpoří mladé lidi, které se připravují na odchod z dětského domova: https://www.darujme.cz/behamprodeti . Do DM rodinného běhu se zapojí i členové kapely Support Lesbiens, která začala organizaci podporovat. DEJME DĚTEM ŠANCI o.p.s. poskytuje komplexní pomoc dětem z dětských domovů na území celé České republiky zejména při jejich osamostatňování. Zároveň nabízí lidem možnost podpořit konkrétní dítě vyrůstající v dětském domově, které zájemce o podporu něčím zaujme, a to takovou formou, která je pro něj po lidské i finanční stránce přijatelná. V současné době má DEJME DĚTEM ŠANCI o.p.s. navázánu spolupráci se 32 dětskými domovy ve všech krajích České republiky a ve svých projektech má průběžně zařazeno více než 250 dětí. Od roku 2011 podpořila více než 2,5 tisíce konkrétních dětí částkou téměř 13 milionů korun. Více informací a seznam dětí, kterým můžete pomoci, najdete na webových stránkách www.dejmedetemsanci.cz DEJME DĚTEM ŠANCI o.p.s. je členem AVPO - Asociace veřejně prospěšných organizací, která sdružuje organizace, mezi jejichž hlavní priority patří transparentnost a profesionalita při vykonávání veřejně prospěšné činnosti. Kontakt: Tereza Tkadlecová zástupkyně ředitelky tel.: 734 734 856 e-mail: tereza@dejmedetemsanci.cz web: http://www.dejmedetemsanci.cz FB: www.facebook.com/DejmeDetemSanci.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.