Tisková zpráva Úsvit - Národní Koalice

Datum: 25.11.2015
Praha 25. listopadu (PROTEXT) - Úsvit: Podmínkou pro podporu rozpočtu je ochrana hranic před imigrační krizí. Poslanci strany Úsvit - Národní Koalice zastávají stanovisko, že pokud má stát zajistit dlouhodobou ochranu státní hranice, musí být ve státním rozpočtu vyčleněna...
Praha 25. listopadu (PROTEXT) - Úsvit: Podmínkou pro podporu rozpočtu je ochrana hranic před imigrační krizí. Poslanci strany Úsvit - Národní Koalice zastávají stanovisko, že pokud má stát zajistit dlouhodobou ochranu státní hranice, musí být ve státním rozpočtu vyčleněna jednorázová investice ve výši cca 5 miliard korun na technologie na ochranu naší jižní hranice a cca 3 miliardy ročně na nábor pohraničních policistů. Předseda strany Miroslav Lidinský k rozpočtu řekl: "Chceme na hranicích optické kabely monitorující pohyb, chceme drony, chceme pohraniční policii. Brusel nemá žádnou koncepci, musíme se ochránit sami, stejně jako ostatní státy. Nikdo to za nás neudělá." Předseda Výboru pro obranu David Kádner pokračuje: "Není vinnou armády, že od léta nestřeží statní hranice. Armáda je k tomu od léta připravena, tak jako o tom hovoří nejvyšší armádní velitel prezident republiky. Vinu nese jen a jen vláda, která nemá odvahu armádu k ostraze hranice povolat." "Rozpočet vůbec nepočítá s tím, že do Evropy i příští roky budou přicházet nelegální imigranti. Přitom Evropská komise odhaduje, že jen do roku 2017 přijde do Evropské unie 3 miliony imigrantů, což je 3x více než letos," doplnil poslanec Marek Černoch. Kontakt: Jan Zilvar, tiskový mluvčí Úsvit - Národní Koalice Sněmovní 1 118 26 Praha 1 +420 725 044 980 info@usvitnarodnikoalice.cz www.usvitnarodnikoalice.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.