Úsvit: Koalice chce udělovat azyl i zločincům. Nechce se protivit kvótám pro imigranty

Datum: 02.10.2015
Praha 2. října (PROTEXT) - Poslanecká sněmovna dnes projednala ve třetím čtení zákon o azylu. Poslanci Úsvitu předložili pozměňovací návrh, který zakazuje udělovat azyl imigrantů, kteří spáchali trestný čin nebo přestupek. Vládní koalice tento návrh ale nepodpořila. ...
Praha 2. října (PROTEXT) - Poslanecká sněmovna dnes projednala ve třetím čtení zákon o azylu. Poslanci Úsvitu předložili pozměňovací návrh, který zakazuje udělovat azyl imigrantů, kteří spáchali trestný čin nebo přestupek. Vládní koalice tento návrh ale nepodpořila. „V současnosti může u nás azyl získat i osoba, která se na našem území dopustí přestupku nebo trestného činu. Tomu chceme zabránit. Nemůžeme udělovat azyl lidem, kteří nerespektují český právní řád. Vzniknou u nás ghetta stejně jako ve Francii či Švédsku, kde neplatí zákony státu a zákony muslimské komunity,“ řekl k návrh poslanec Martin Lank. „Nesouhlas vlády je dán tím, že se nechce protivit bruselským kvótám. Kdyby platil zákaz azylu pro takové imigranty, musela by Česká republika některé z imigrantů podle tohoto návrhu odmítnout. Vládě je ale milejší poslušnost vůči Bruselu než bezpečnost občanů České republiky,“ uzavřel předseda klubu Marek Černoch. Kontakt: Jan Zilvar, tiskový mluvčí Úsvit - Národní Koalice Sněmovní 1 118 26 Praha 1 +420 725 044 980 info@usvitnarodnikoalice.cz www.usvitnarodnikoalice.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.