Představujeme Yahoo Livetext– nový způsob jak se spojit

Datum: 30.07.2015
Sunnyvale (USA/Kalifornie) 30. července (PROTEXT/PRNewswire) - Aplikace pro vkládání textů do videa bez audio souborů pro platformy iPhone a Android. Firma Yahoo! Inc. (NASDAQ:YHOO) dnes představila Yahoo Livetext, novou aplikaci pro vkládání textů do videa přes mobilní zařízení...
Sunnyvale (USA/Kalifornie) 30. července (PROTEXT/PRNewswire) - Aplikace pro vkládání textů do videa bez audio souborů pro platformy iPhone a Android. Firma Yahoo! Inc. (NASDAQ:YHOO) dnes představila Yahoo Livetext, novou aplikaci pro vkládání textů do videa přes mobilní zařízení iPhone a Android. Aplikace Yahoo Livetext v sobě spojuje možnost snadného vkládání textů do videí bez nutnosti používat audio soubory. Díky tomu je možné jí používat v libovolném kontextu. Tato tisková zpráva obsahuje multimediální prezentaci. Celou zprávu si můžete přečíst na následující webové stránce: http://www.businesswire.com/news/home/20150729006161/en/ “Při každé změně platformy se objevují nové formy komunikace, které vychází z naší touhy po obohacení způsobu, kterým mezi sebou vzájemně komunikujeme,” říká Adam Cahan, vyšší viceprezident divize videa, designu a nových produktů. “Chtěli jsme vytvořit nový způsob komunikace, na základě spojení jednoduchosti vkládání textů s emocemi a okamžitým účinkem, které živá videa vzbuzují tak, aby vaše zážitky byly co možná nejspontánnější a nejskutečnější.” Yahoo Livetext je nový způsob, jak zůstat v kontaktu - neobtěžuje, je rychlý a probíhá v reálném čase, stejně jako běžný rozhovor. S pomocí textové zprávy není nutné vyjadřovat široký úsměv, koulení očima či povzdech, protože jednotlivé reakce jsou vyjadřovány přímo v konverzaci a ve videu. Aplikaci Yahoo Livetext spouštíme celosvětově. Jako první bude spuštěna v Hong Kongu, na Tchaj-wanu a v Irsku. Od 30. července bude aplikace Yahoo Livetext k dispozici v obchodech App Store a Google Play Store v pěti nových zemích - USA, Velké Británii, Kanadě, Německu a Francii. O společnosti Yahoo Yahoo je průvodcem zaměřeným na poskytování informací, vzájemné komunikace a zábavy uživatelům. Na základě personalizované nabídky služeb pro naše uživatele jim dáváme možnost zůstat ve spojení s tím, co je zajímá, a to na všech zařízeních a platformách po celém světě. Tím současně vytváříme i hodnoty pro naše akcionáře, které spojujeme s vhodnými cílovými skupinami. Firma Yahoo sídlí v kalifornském Sunnyvale a má pobočky na celém americkém kontinentě, v Asii, Tichomoří, Evropě, na středním východě i v Africe. Další informace najdete v tiskovém centru firmy Yahoo (pressroom.yahoo.net) nebo na firemním blogu (yahoo.tumblr.com). Přečtěte si původní zdrojovou verzi této tiskové zprávy na businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20150729006161/en/ Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.