Show Máša a medvěd na ledě je plná známých jmen

Datum: 06.07.2015
Praha 6. července (PROTEXT) - Společnost Comunique, která připravuje show Máša a medvěd na ledě, potvrdila další jména umělců spolupracujících na této lední show. Po Ondřeji Soukupovi a Gabriele Osvaldové vstupují do příprav show další známí čeští herci a zpěváci. Tučňákovi...
Praha 6. července (PROTEXT) - Společnost Comunique, která připravuje show Máša a medvěd na ledě, potvrdila další jména umělců spolupracujících na této lední show. Po Ondřeji Soukupovi a Gabriele Osvaldové vstupují do příprav show další známí čeští herci a zpěváci. Tučňákovi propůjčila hlas fenomenální zpěvačka Lucie Bílá, písně hlavní hrdinky Máši nazpívala Lucie Šoralová a postavu zajíce zase namluvil a nazpíval Jan Maxián. Show je plná známých jmen a to jak na straně tvůrců, kteří se starají o choreografii, scénář, kulisy či kostýmy, tak na straně herců, kteří vdechnou život jednotlivým postavám. I to dokazuje, že společnost Comunique se při tvorbě show soustřeďuje především na kvalitu. "Nechtěli jsme, aby Máša a medvěd na ledě byla jen 'další lední show', která ničím nevyniká. Chtěli jsme vytvořit něco zvláštního, co vyvolá opravdové šílenství. Zastáváme názor, že taková známá a oblíbená pohádka, jakou Máša a medvěd je, si zaslouží kvalitní a jedinečné provedení. Proto jsme vsadili na zkušený tým autorů i herců," objasnil Michal Vernarský, PR manažer společnosti Comunique. Máša a medvěd na ledě je výjimečný projekt, který vzniká v česko-slovenské spolupráci a jehož cílem je přinést všem fanouškům Máši a medvěda jedinečný zážitek. Je to oficiální licencovaná show, jakou na motivy této pohádky ještě nikdo na světě neviděl. Diváky čeká zcela nové dobrodružství Máši a medvěda, skvělá hudba, 3D a světelné efekty, dialogy a texty písní v češtině. Více informací je na oficiální webstránce lední show www.masamedved.cz a na facebookové stránce produkční společnosti Comunique. Vstupenky jsou dostupné v síti předprodej.cz. na představení v Praze jsou vstupenky také v síti Ticketportal. Kontakt: Michal Vernarský PR manager tel.: +421 905 305 670 vernarsky@comunique.sk ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.