Úsvit: Vláda podvedla občany. O přijímání nelegálních imigrantů bylo dopředu jasno

Datum: 30.06.2015
Praha 30. června (PROTEXT) - Poslanci Úsvitu se rozhodli podpořit dnešní demonstraci proti islámské imigraci, kterou dnes od 17 hodin pořádá Blok proti Islámu. "Vláda České republiky se dopustila obrovského podvodu. Rozhodnutí o přijmutí tisíců nelegálních imigrantů...
Praha 30. června (PROTEXT) - Poslanci Úsvitu se rozhodli podpořit dnešní demonstraci proti islámské imigraci, kterou dnes od 17 hodin pořádá Blok proti Islámu. "Vláda České republiky se dopustila obrovského podvodu. Rozhodnutí o přijmutí tisíců nelegálních imigrantů bylo učiněno dávno dopředu. Už před týdny začal nábor nových pracovníků do azylových center. Už před týdny začali úředníci ministerstva vnitra obvolávat dnes zavřená azylová centra, jestli je možné je zase otevřít. Oslovovali i současná zařízení, jak rychle a o kolik jsou schopné navýšit kapacitu. Poptávali tisíce nových míst pro imigranty. Už před týdny nám vláda lhala, že se o uprchlících bude teprve rozhodovat. Vláda dala přednost Bruselu před ochranou vlastních občanů,“ řekl předseda poslaneckého klubu Marek Černoch. "Již třetí týden vládu vyzýváme k uzavření hranic. Vláda ve sněmovně slibovala, že je připravena v případě potřeby hranice uzavřít. Reálně však nekoná. 2500 imigrantů zadržených na našem území od počátku roku pro vládu argument není,“ dodává Marek Černoch. Poslanec Karel Fiedler byl pozván na veřejné slyšení Kurdské strany práce do Evropského parlamentu. "Je mi ctí, že jsem byl jako pozván spolu s představiteli Bloku proti Islámu na veřejné slyšení kurdské strany práce do Evropského parlamentu. Souhlasím s Markem Černochem, že EU není schopna zastavit vlnu nelegálních přistěhovalců. O to více je třeba v Bruselu podpořit ty, kteří s Islámským státem skutečně bojují. V době dovolených doporučuji, aby si lidé uvědomovali jak blízko Islámský stát nám je. Turecko otevřeně obchoduje s Islámským státem a Kurdská strana je v této zemi v opozici. Členové kurdské strany práce dlouhodobě bojují s nasazením vlastního života proti Islámskému státu. Kurdská strana práce má ve svých řadách poslankyně, které přímo bojovali s Islámskými teroristy a mne bude ctí se s nimi zítra setkat a podpořit je,“ zakončuje poslanec Úsvitu Karel Fiedler. Kontakt: Marek Černoch, předseda poslaneckého klubu a hnutí Úsvit, mob. 777946902 Ing.Karel Fiedler, poslanec, mob. 608744755
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.