DEN DĚTÍ V ŠIKLOVĚ MLÝNĚ LÁKÁ NA NOVOU WESTERNOVOU SHOW

Datum: 22.05.2015
Zvole nad Pernštejnem (Žďársko) 22. května (PROTEXT) - Pokud nevíte, kde s dětmi letos oslavit Den dětí, máme pro vás skvělý tip, a to Den dětí v největším přírodním zábavním areále v České republice v Šiklově mlýně. Oslavte s vašimi ratolestmi jejich den za doprovodu...
Zvole nad Pernštejnem (Žďársko) 22. května (PROTEXT) - Pokud nevíte, kde s dětmi letos oslavit Den dětí, máme pro vás skvělý tip, a to Den dětí v největším přírodním zábavním areále v České republice v Šiklově mlýně. Oslavte s vašimi ratolestmi jejich den za doprovodu celodenního zábavného programu a soutěží o krásné ceny. Na děti ale i jejich rodiče čeká jedinečná westernová show, která vás nadchne svým zajímavým a poučným příběhem, krásou koní, drsností kovbojů a zábavnými kousky zvířátek. Nebude chybět ani humorné divadlo s koňmi, kaskadéry a pyrotechnickými efekty. Děti i dospělí jistě ocení prohlídku zooparku, indiánské vesnice nebo se vyřádí na některé z desítek zábavných atrakcí. Po celý den se bude také soutěžit o hezké ceny. Děti do 12 let mají vstupné zdarma. Spojte váš výlet s návštěvou strašidelného zámku Draxmoor, který je vzdálen pouhé 3 km od Šiklova mlýna. Kontakt: Více informací na tel.: + 420 566 567 400 nebo na http://www.sikland.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.