Tisková zpráva poslaneckého klubu hnutí Úsvit

Datum: 28.04.2015
Praha 28. dubna (PROTEXT) - Tisková zpráva poslaneckého klubu hnutí Úsvit - Vyjádření k monitorovacímu systému fondu EU Poslanec Karel Fiedler upozornil na problém monitorovacího systému pro Evropské fondy. "Monitorovací systém evropských fondů má být nově financován...
Praha 28. dubna (PROTEXT) - Tisková zpráva poslaneckého klubu hnutí Úsvit - Vyjádření k monitorovacímu systému fondu EU Poslanec Karel Fiedler upozornil na problém monitorovacího systému pro Evropské fondy. "Monitorovací systém evropských fondů má být nově financován ze státního rozpočtu a ne ze zdrojů EU. To by nás mělo stát mezi 252 až 590 miliony korun. My se ptáme, kdo za tuto ztrátu může? Kdo za tyto ztráty ponese odpovědnost? Buď má pravdu MF - a výběrové řízení bylo špatně vypsáno, nebo se v něm podvádělo - pak je vina na MMR a tam by měly padat hlavy. Nebo má pravdu MMR, vše bylo správně a chybně byl udělán audit - a protože nás to stálo stovky milionů, hlavy by měly padat na MF," uvedl poslanec Fiedler. Situaci komentoval i předseda klubu Marek Černoch: "Na poslaneckém klubu jsme se dohodli, že budeme chtít po ministrech Babišovi a Šlechtové vysvětlení a vyvození odpovědnosti. Kdo z nich může za utopené stovky milionů? Přece nad tím nemůžeme jen mávnout rukou. Jelikož neprošel mimořádný bod, společně s ostatními kolegy z opozice svoláme mimořádnou schůzi." Jan Zilvar, tiskový mluvčí, tel.: 739 024 400
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.